Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen’in yeni aşkı magazin dünyasına bomba gibi düştü. Mekân çıkışı birlikte görülen çift şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ünlü oyuncu Melis Sezen’in yeni sevgilisi merak konusu oldu. İşte merak edilenler.

25 yaşındaki başarılı oyuncu Melis Sezen Sadakatsiz dizisindeki Derin rolü ile oldukça beğeni topladı. Kanal D ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteri ile başarılı oyuncu Melis Sezen mekandan birlikte çıktığı kişi ile sevgili oldukları iddia edildi. İkili çıkışta görüntülendiklerini anlayınca şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sezen’in yanındaki beyefendi merak konusu oldu.

7_1280x720-26

Melis Sezen’in Yeni Sevgilisi Kim?

Kanal D ekranlarının reyting oranı en yüksek dizileri arasında yer alan Sadakatsiz dizisinde Derin rolü ile ekranlara gelen Melis Sezen performansı ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Son zamanların yıldızı parlayan oyuncularından olan Melis Sezen oldukça beğeniliyor. Sezen’in sevilen dizi Sadakatsiz’de canlandırdığı Derin karakteri ünlü oyuncunun kariyerinde hızla yükselmesinde etkili oldu.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Geçtiğimiz Aralık ayında Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ nde yaptığı açıklama ile magazin gündemine ve sosyal medyaya bomba gibi düşen ünlü oyuncu Melis Sezen, konuşması ile tiye alınıp gündem olmuştu. 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde yaptığı konuşma ile sosyal medyanın gündemine oturan başarılı oyuncu Melis Sezen, kısa süre sonra sessizliğini bozarak açıklama yapmıştı. Sezen, "Herkes çok güzel konuşuyordu. Bana geldiğince dedim ki ben galiba konuşamayacağım, teşekkür edip ineceğim. Çıktım; sadece beyaz ışık gördüm. Bir anda hafıza kaybı yaşadım. Heyecandan gözlerimi kapattım. En son ödülümü tutuyorum çünkü elimde gibi bir şey demiştim." İfadelerini kullandı.

8_1280x720-15

Melis Sezen’in Gizemli Sevgilisi!

47. Altın Kelebek Ödülleri’nde yaptığı konuşma ile sosyal medyanın gündemine oturan başarılı oyuncu Melis Sezen, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Sadakatsiz dizisindeki performansı ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Sezin magazin gündemine bomba bir haber ile düştü. İddia göre Melis Sezen yeni bir aşka yelken açtı.

25 yaşındaki güzel oyuncu Melis Sezen’in yeni aşkı merak konusu oldu. Baş başa yemek yedikten sonra mekandan birlikte çıkan çift aynı araca binerken görüntülendiler ve ikilinin şaşkın halleri gözlerden kaçmadı. Başarılı oyuncu Melis Sezen’in yanındaki beyefendi merak konusu oldu. Ünlü oyuncunun yanındaki kişinin, Sezen’in Koç Üniversitesi’nden arkadaşı, Taha Tatlıcı’nın yeğeni Mehmet Uygun’un olduğu söylendi. İddialara göre güzel oyuncu Melis Sezen aynı arkadaşı ile gündüz de sete gitmeden önce de vakit geçirmiş. İkiliden konu ile alakalı herhangi bir açıklama yapılmadı.