Ünlü müzisyen Melek Mosso’ nun sevgilisi magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı Melek Mosso’ nun klipte birlikte rol aldığı sevgilisinin kim olduğu hayranları tarafından merak ediliyor.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, geçtiğimiz günlerde çıkardığı “Kirpiklerin” şarkısının klibinde de sevgilisini oynatmış, ikili klipte de sevgiliyi canlandırmıştı.  33 yaşındaki ünlü şarkıcı Melek Mosso’ nun sevgilisi magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcının sevenleri bu haber ile oldukça sevindi. Hayranları Melek Mosso’ nun mutlu olmasına önem veriyorlar.

7_1280x720-2

Melek Mosso’ nun Sevgilisi Kim?

33 yaşındaki ünlü şarkıcı Melek Mosso ya da gerçek ismi ile Melek Davacı müzik öğretmenidir. Geçtiğimiz günlerde başarılı sanatçı Melek Mosso, Maximum Uniq Açıkhava'da konser veren Haluk Levent’ i dinlemeya gitmişti. Ön sırada Haluk Levent’ i dinleyen güzel sanatçı Melek Mosso’ nun yanına gelen rock müziğin sevilen ismi Haluk Levent şarkıcıyı dansa kaldırmıştı.

Rock müziğin sevilen ismi Haluk Levent ile Melek Mosso konserde düet yaptılar. “Ela Gözlüm” şarkısında dans eden Levent ve Mosso ikilisi konserin ilerleyen saatlerinde de “Anlasana” ve “Zülüf” şarkılarında bir düet yaparak dinleyicilere inanılmaz bir gece tam anlamıyla unutulmaz bir gece yaşattılar.

5_1280x720-9

Peki, Melek Mosso’ nun Gerçek Olan Klip Aşkı Kim Çıktı

Ünlü sanatçı Melek Mosso, sevgilisini yakın zamanda çıkardığı Kirpiklerin şarkısının klibinde de oynattığı öğrenildi. Melek Mosso ve sevgilisi klipte de iki sevgiliyi oynamıştı. Başarılı şarkıcı Melek Mosso geçtiğimiz akşam Kuruçeşme’ de bir mekanda klipte yer alan isim ile müzik eşliğinde dans ettiği ve romantik dakikalar yaşadığı iddia edildi.

33 yaşındaki güzel, başarılı ve yetenekli şarkıcı Melek Mosso’ nun görüntü vermemek için köşe bucak kaçtığı sevgilisinin Serkan Sağdıç olduğu öğrenildi. Serkan Sağdıç ile ünlü şarkıcı Melek Mosso’ nun aşklarını dolu dizgin yaşadığı ifade edilebilir. Oyuncu Serkan Sağdıç ile ünlü şarkıcı Melek Mosso, Kirpiklerin şarkısının klibinde de sevgiliyi canlandırmıştı.

2_1280x720-17

Melek Mosso Kimdir?

Ünlü şarkıcı Melek Mosso 11 Kasım 1988 tarihinde Kayseri de dünyaya geldi. Mosso, müziğe daha yedi yaşındayken ilk bestesini yaparak başladı. Ünlü şarkıcı Melek Mosso, dokuz yaşına geldiğinde ise Denizli Belediye Konservatuvarı' nda bağlama ve Türk Halk Müziği dersleri almaya başladı. Ardından lise eğitimini Güzel Sanatlar Lisesi'nde başarılı bir şekilde tamamladı. Lise zamanında yan flüt çalmaya başlayan ünlü şarkıcı Melek Mosso, üniversite öğrenimini de Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümünde tamamlayarak mezun oldu. Eğitim öğretim hayatı boyunca korist ve solistlik yapmıştır.

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’ da Kadıköy ve Beşiktaş hattında müzik yaparak tanınırlığını arttırdı. Ayrıca başarılı sanatçı Melek Mosso piyonu, yan flüt, solfej ve armoni dersleri vererek, müzik eğitimi almak isteyen öğrencileri konservatuar sınavlarına hazırlayarak üniversiteye gönderdi. Mosso, farklı müzik yarışmalarına katılarak ödüller de kazandı.

Başarılı sanatçı Melek Mosso müzisyen arkadaşları ile kurduğu Zbam The Band isimli grubu ile swing ve caz konseptli müzik yaparak farklı sahnelerde performans göstererek ünlü olma yolunda adımlar atmıştır. Youtube’ da Yıldız Tilbe’ nin Vursalar Ölemem adlı şarkısını yeniden yorumladığı video 100 milyonun üzerinde izlendi.