42 yaşındaki sunucu, stilist, moda tasarımcısı, iş kadını, girişimci İvana Sert, Sezer Dermenci ile evlendi. Ünlü sunucunun eşi hayranları tarafından merak edildi. Sezer Dermenci kimdir, ne iş yapıyor ve kaç yaşında gibi soruların cevapları haberimizde.

Ivana Sert, özellikle Türkiye’de bilinen Sırp-Türk televizyon kişiliği, sunucu, stilist, moda tasarımcısı, Miss Belgrade tescilli manken, iş kadını, girişimci, nadiren oyuncu ve yazardır. Kendisiyle aynı adı taşıyan Ivana Sert® markasının kurucusu ve baş tasarımcısı olan Sert, Show TV'nin Bugün Ne Giysem? İsimli programında 2010 yılından itibaren jüri üyesi olarak yer almasıyla yaygın olarak bilinmektedir. 17 Eylül 2013 tarihinde eşi Yurdal Sert'ten karşılıklı açılan boşanma davası ile ayrılmıştır.

2_1280x720-16

İvana Sert’in Yeni Eşi Sezer Dermenci Kimdir?

42 yaşındaki ünlü sunucu, stilist, moda tasarımcısı, iş kadını, girişimci İvana Sert, 2013 yılında Yurdal Sert’ ten boşanmıştı. İvana Sert ve Yurdal Sert çiftinin bu evlilikten Kayon Ateş Sert isimli bir oğlu var. Ünlü modacı İvana Sert boşandığı eşi Yurdal Sert’ ten sonra yeni bir aşka yelken açmıştı.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Ünlü modacı İvana Sert uzun bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Sezer Dermenci ile Maldivlerde sadece bir nikah ile hayatını birleştirdi. En son 25 Kasım 2019 tarihinden beri hafta içi her gün TV 8 ekranlarında canlı yayınlanan ve 9 Temmuz 2021 tarihinde sona eren Doya Doya Moda adlı tarz programında yer alan ünlü modacı İvana Sert ilişkisini evlenerek taçlandırdı.

Başarılı ünlü sunucu, stilist, moda tasarımcısı, iş kadını, girişimci İvana Sert, Maldivlerde sade bir nikah töreni ile hayatını iş insanı Sezer Dermenci ile birleştirdi. Ünlü modacı İvana Sert’ in hayranları eşi Sezer Dermenci’ nin kim olduğu, ne iş yaptığını ve kaç yaşında olduğunu merak edip araştırmaya başladı.

4_1280x720-11

Peki, Sezer Dermenci Ne İş Yapıyor, Kaç Yaşında?

42 yaşındaki ünlü modacı İvana Sert, uzun bir zamandır aşk yaşadığı iş insanı Sezer Dermenci ile Maldivler’ de sade ve şık bir gelinlik giyerek hayatını birleştirdi. İvana Ser ve Sezer Dermenci’yi bu mutlu günüde yakın arkadaşları, dostları da yalnız bırakmadı. Ayrıca nikah törenine ünlü modacı İvana Sert’in oğlu Kayon Ateş Sert ve annesi de katıldı.

Geçtiğimiz günlerde İvana Sert’ e yönlendirilen siz evlilik sözleşmesi yapar mısınız? Sorusuna cevap olarak “bizde her şey açık, önemli olan aşk” şeklinde açıklama yapıp sevgilisine “yavrum sen ne diyorsun? Diyerek soruyu Sezer Dermenci’ ye yöneltti. Dermenci ise “önemli olan aşk gerisi hikaye” diyerek karşılık verip sevgilisi ünlü modacı İvana Sert’ de destek çıkmıştı.

Maldivlerde evlenen İvana Sert ve Sezer Dermenci ‘nin nikahından ilk kareler ünlü modacı İvana Sert’ in sosyal medya hesabından paylaşıldı. 42 yaşındaki modacı İvana Sert’in gelinliği hayranlarından tam not alarak beğenildi.

Ünlü modacı İvana Sert Ocak 2019 tarihinde flört etmeye başladığı Tarhan Telli’den Aralık 2019 da ayrıldıktan sonra Sezer Dermenci ile olan ilişkisiyle magazin gündemine gelmişti. Geçtiğimiz Mart ayında evlilik teklifi alan İvana Sert’in korona virüse yakalanması nedeniyle ertelenmişti. Tedavinizi ardından tatile çıkan Sert ve Dermenci çifti Maldivler’de evlendi.

İş insanı Sezer Dermenci, İzmirli olup İzmir Urla’da işletmeleri olan bilinen aile Fevzi ve Ayşe Dermenci’ nin oğludur. Sezer Dermenci restoran zinciri sahibi olmakla beraber, erkek kardeşi Doğan Dermenci ile İzmir’de butik otel işletmeciliği yapıyor.

42 yaşındaki ünlü modacı İvana Sert, daha önce turizmci sevgilisi Sezer Dermenci hakkında yaptığı bir açıklamasında “Allah dualarımı duydu ve kabul etti, bana istediğim adamı yolladı” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü modacı İvana Sert ve iş insanı Sezer Dermenci’in nikah törenindeki görüntüleri de göz kamaştırdı.