"Masumlar Apartmanı" dizisi son dönemde ekrana gelen diziler arasındaki en farklı hikâyeye sahip olan bir diziydi. Bu yönüyle de oldukça fazla bir izleyici kitlesine sahip oldu.

Güzel dizininde ilk sezonunun bölümlerinde yer almış (Farah Zeynep Abdullah) ın 2. sezonda da İnci karakterini canlandırmasına devam etmeyi istememesinin, senaryonun kendisini fazlaca olumsuz etkilediğini açıkladı. Açelya Devrim Yılhan içinde benzer bir durum geçerliydi. Fakat  oyuncu bu sahnelerden çok da etkilenmemeyi başardı.

Masumlar Apartmanı dizisinde izleyicilerin "psikolojilerini" sarsan karakter (Hasibe, Safiye’nin hayatından çıkmaması ve de birçok sahnesiyle ünlü oyuncu Hasibe rolünde zorlandığı bir süreç yaşamıştı... "Masumlar Apartmanı" dizisi 2. sezonuyla yayın hayatı da noktalandı... 71 bölüm sürüp yapımdan sonra da dinlenmeyi isteyen ünlü oyuncunun süreçte yorulduğunu kabul etti...
Açelya Devrim Yılhan, ünlü oyuncu, (Bütün ekip fazlasıyla yorulduk) 2. sezon süresince bu özel insanların nasıl bir araya geldiğini düşündüm, işte bazen oluyor. Bundan sonra tatil yapacağını ve yeni projelerinin olacağını belirtti.

12713726-728xauto

Masumlar Apartmanı Açelya Devrim Yılhan
 Masumlar Apartmanı dizisinin kendisiyle alakalı birçok şey kattığını söyleyen oyuncu, kariyeri açısından birçok şey öğrendiğini anlattı... Efsane bir ekiple çalıştığını ve de çok kaliteli arkadaşlar kazandığını belirten ünlü oyuncu, bu bilgileri verdi.
Açelya Devrim Yılhan (çok mutluyum! Bu proje benim için hayatımın özel işlerinden birisi oldu... "Masumlar Apartmanı" çok zor sahneleri çektikten sonra insanın psikolojisinin bununla beraber bozulduğu zamanlarda oluyor elbet. Fakat çok etkisinde de kalmamak gibi bir durumda söz konusu olmadı...

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Masumlar Apartmanı oyuncusu Alçelya Devrim Yılhan, diziyle beraber tiyatro çalışmalarının da bittiğini açıkladı. Yeni sezon projelerle alakalı henüz net bir durumunun olmadığını ve bazı teklifleri aldığını da anlatan ünlü oyuncu, izleyicilerin yorumlarını ve gelen tepkilerini dile getirdi.
Dizinin izleyicilerini rahatsız olmalarına sebep olan Hasibe karakterini izledik ancak oyuncunun sokakta çok tanınmadığını da  söyledi...  "Açelya Devrim Yılhan" çok tanınmıyorum, açıkçası, o nedenle rahatım, diyerek sokaklarda rahatça dolaşabildiğini açıklarken göndermede bulundu.
Bu dizide Ezgi Mola, Safiye karakterine hayat verirken, Ezgi Mola' yla beraber  birçok sahnede de yer alan oyuncunun, (Her halde dünyanın en özel insanı) çok seviyorum, onu iyiki de onunla çalışma şansım oldu... Ezgi Mola benim için çok özel bir isim, dedi...

hasibe

Masumlar Apartmanı Dizisinin Hasibe' Nin Şaşırtan Açıklamaları
Masumlar Apartmanı oyuncularından Açelya Devrim Yılhan dizinin Hasibe' siyle alakalı şaşırtan gerçekler. Dizinin kadrosunda " Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz, Açelya Devrim Yılhan, Gizem Katmer, Tansel Öngel, Esra Ruşan, Uğur Uzunel gibi ünlü isimlerin bir arada olduğu Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben ve de Safiye'nin annesinin hayalini canlandıran Hasibe "Açelya Devrim Yılhan" hayatı izleyiciler tarafından merak edilen konular arasında yer aldı. Bakın Açelya Yılhan kaç yaşındaymış, Ezgi Mola'yla aralarındaki yaş sevenlerini şaşırttı.
"Açelya Devrim Yılhan" 2.09.1985, Ankara doğumlu olup. Türk oyuncudur,  Emekli bir albayın kızı Açelya' nın annesi ev hanımıdır. Hasibenin kızı safiye yani  Ezgi Mola'ysa 29.03.1983 İstanbul doğumlu olup aralarındaki yaş farkı dikkatleri çekti.
Ünlü oyuncunun adını ilk Leyla ile Mecnun dizisiyle Eylül karakterini canlandırmasıyla  duymuştuk. Oyuncu kariyerinin başlarında Unutma Beni dizisinde de rol almıştı, sonrasında Beni Unutma filminde Olcay rolünü oynamış. 2013 tarihinde İnadına Yaşamak dizisiyle de, 2015 senesinde "Ve Panayır Köyden Gider" filminde de rol almıştır.