TRT'nin Salı akşamları zirveyi EDHO ile paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisine Evlilik Hakkında Her Şey darbesi!

TRT'nin geçtiğimiz sezon en çok konuşulan yapımı olan Masumlar Apartmanı'na ciddi bir rakip geldiği kanıtlandı.

Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun başrolünde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin Salı günleri reyting rahatlığı bozulmak üzere. 

Salı günleri ATV'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle reyting yarışması veren Mausmlar Apartmanı'na dişli rakip geldi.

Masumlar Apartmanı seyircisinin Evlilik Hakkında Her Şey dizisine kaydığı görüldü. Fox Tv'nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey ilk iki bölümdür reytinglerde buradayım diyordu. Gökçe Bahadır'ın başrolünde yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yayınlanan son 3. bölümü ile reytinglerde zirveye ortak oldu.

5 Ekim 2021 Salı reytinglerinde Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ikinci sıraya yükslerek Masumlar Apartmanı'nı korkuttu.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece Yazkan'ın  yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ilk sezonu ile gündemden düşmeyen ancak ikinci sezonu ile ilgiyi kaybeden Masumlar Apartmanı'nın yerine geçecek gibi duruyor.

YAZ DİZİLERİ YOKLUKTA

Salı akşamları ekranla gelen romantik komedi yaz dizileri ise reytinglerde yine görülemedi bile.

Kanal D'de Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın başrolünde yer aldığı Baht Oyunu, Star Tv'de Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın başrolünde yer aldığ Ada Masalı yine ilk 10'a giremedi.