Yeni Aşkı Memnu olarak gösterilen İntibah dizisi için çalışmalar devam ediyorken sürpriz bir isim kadroya katıldı. Baht Oyunu'nun Bora'sı Aytaç Şaşmaz İntibah dizisinde!

Kanal D'nin romantik komedi yaz dizisi Baht Oyunu sezonun başlaması ile reytinglerde düşüş yaşadı. Final için gün sayan Baht Oyunu dizisinde sürpriz gelişme yaşandı.

Dizinin yıldızı olarak Cemre Baysel gösterildi ama piyango Aytaç Şaşmaz'a vurdu!

Dizinin Ada ile Bora'sı Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel dizideki aşklarını gerçekeğe taşımış bu haberler ise reklam aşkı olarak yorumlanmıştı. İkiliden dizinin bitmesiyle gülen isim yine Aytaç Şaşmaz oldu.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Kanal D'nin geçtiğimi sezon ekranlara gelen en kaliteli iş olmasına rağmen final yaptırdığı Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı Emre karkateri ile sevilen Aytaç Şaşmaz, yeni dizi için diziden erken ayrılarak dizinin hayranları tarafından tepki görmüştü. Aytaç Şaşmaz yine dizisi biterken başka bir dizi ile anlaştı!

Aytaç Şaşmaz Kanal D'den Şaşmıyor!

Aytaç Şaşmaz Kanal D ekranında yayınlanacak olan yeni Aşkı Memnu olacak denilen Namık Kemal eser uyarlaması İntibah dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

İntibah dizisinde şimdilik Demet Özdemir ile Kerem Alışık’ın isimleri geçmişti. Bu 2'liye Aytaç Şaşmaz'da eklendi. Gelen bilgilere göre üç oyuncuyla da görüşmeler yapıldığı doğrulandı. 

Namık Kemal'ın eseri olan İntibah romanının tıpkı Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşkı Memnu dizisi gibi ses getirmesi bekleniyor. Zaten dizinin yönetmenliğini de Aşkı Memnu dizisinin başarılı yönetmeni Hilal Saral yapacak.

İntibah dizisinde çok iyi yetişmiş bir adamın kötü, aldatan ve hafif bir kadına aşık olmasıyla yaşadığı maddi ve manevi çöküş ele alınıyor.