TRT ekranlarının başarılı yapımlarından Masumlar Apartmanı dizisinin takıntılı karakteri Safiye yine gündem oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi romanının "Çöp Apartman" bölümünden başarılı şekilde uyarlanan Masumlar Apartmanı senaryosu kadar oyuncuları ile beğeni toplayan bir yapım olmuştu ancak yayınlandığı ilk günden itibaren en çok izlenen yapımlar arasında yer alan dizi son haftalarda beklenmedik bir şekilde reytinglerde düşüşe geçmeye başladı.

Oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz’ün bulunduğu yapım bu hafta final haberleri ile gündemde yerini almıştı.

Şimdi gelelim asıl haberimize;

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Son dönemde Masumlar Apartmanı dizisinde temizlik takıntısı kadar saplantılı ahlak anlayışı ile de öne çıkan karakter Safiye’ye hayat veren Ezgi Mola yine gündeme ayrıca geldi.

3023228_810x458

Aldığı birçok ödülle beraber aynı zamanda değerli Sadri Alışık Ödülüne de sahip başarılı oyuncu hakkında yapılan yalan haberler ile de sürekli gündeme gelen ve bundan ciddi anlamda özel hayatında artık zarar gören birisi de.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni bölüm birincisi olarak bitiren Ezgi Mola bilindiği üzere ülke gündemini her zaman yakından takip eden, yanlışlar ve haksızlıklar karşısında da susmayan cesaretli sanatçılarımızdan. Son olarak İpek Er cinayet davası ile ilgili tecavüzle suçlanan Musa Orhan’ın tutuksuz yargılanmasına karşı durduğu için hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenmiş fakat sosyal medyada aldığı destekler ile sonuç olarak 5.200 TL para cezasına çarptırılmıştı.

Bu hassas duruşu sebebi ile çok fazla haksızlık ile karşılaşan ve çok fazla mücadele vermek zorunda kalmış akabinde diğer sanatçılardan oldukça destek almıştı.

Başarılı ve usta oyuncu Ezgi Mola’nın sanırız susmaya ve sinmeye niyeti yok. Aldığı cezalar ve baskılara rağmen yine başka bir olaya ses verdi.

ezgi-mola

Ezgi Mola bu defa da Türkiye'yi ayağa kaldıran işkenceci babaya dayanamadı. 3 Aylık Bebeğini öldüresiye döven 'Babaya' ateş püskürüp ilk ses veren sanatçılardan birisi yine Ezgi Mola oldu.

Geçtiğimiz gün sosyal medyada korkunç bir video yayılmıştı. Gaziantep'te bir 'baba' videoda 3 aylık bebeğini öldüresiye dövüyordu. Bebeğin annesinin şüphelenmesi üzerine gizlice kaydettiği bu video tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı ve baba tutuklandı. Bebek ise yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.