Kanal D ekranlarında yayınlanan son dönemin en başarılı yapımlarından biri olan Yargı’nın oyuncuları da doğal olarak her hafta merak konusu oluyor. Şimdi şaşıracak bir bilgiyi paylaşıyoruz Yargı’nın havalı Ilgaz’ı hakkında.

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Ay Yapım imzalı olan, senaryosunu Sema Ergenekon kaleme alıyorken yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin’in olduğu psikolojik gerilim ve polisiye konulu dizisi Yargı her hafta başarılı senaryosundaki hamleler ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Uğur Aslan, Onur Durmaz gibi başarılı isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ile de Yargı her bölüm sonrası gündem oluyor.

Başarılı konusu ve oyunculukları ile gündemde ve reytinglerde yerini korumakla kalmayıp her hafta daha başarılı bir grafik sergileyen Yargı’nın dürüstlüğüyle nam salmış, kurallara sonuna kadar bağlı, mesleğinin en iyilerinden başarılı savcısı Ilgaz ile ilgili haberimiz.

6166c4f9c8c3730178f18c8c

Dizide Ceylin ile olan aşkı ile duygusal sahnelerin de kahramanı olan Ilgaz karakterine can veren Kaan Urgancıoğlu geçtiğimiz günlerde dizinin bir başka yetenekli oyuncunun Uğur Aslan’ın kendi hayatından yola çıkarak özel olarak hazırladığı gösterisini izlemeye gitmişti.

Uğur Aslan’ın “Arabesk” isimli gösterisine bir diğer arkadaşı Engin Altan Düzyatan ile giden Kaan Urgancıoğlu gelen soruları da yanıtsız bırakmadı.

Arkadaşı Uğur Aslan’ı desteklemek için gösteriye geldiğinin altını çizen başarılı oyuncu kendisinin de bir dönem arabesk dinlediğini söyledi.

Kaan Urgancıoğlu ile samimiyeti gözden kaçmayan Engin Altan Düzyatan ise arabeskin kendi hayatında da bir dönem yer aldığını, çok önemli sanatçılar olduğunu ama genel olarak şuanda dinlediği bir tür olmadığını belirtti.