Fox Tv'den TRT'nin reyting rekortmeni dizisine final bileti! Pek çok dizi çekip final yaptıran Fox TV nin yüzünü güldüren dizisi Evlilik Hakkında Her Şey TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nı yerle bir etti.

FOX TV'nin yüzünü gülderen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden büyük başarı!  Evlilik Hakkında Her Şey dizisi TRT'nin Masumlar Apartmanı dizisini reytinglerde yerle bir etti.

Geçtiğimiz sezonun en başarılı dizisi olarak görülen reytinglerde rekor kıran dizisi Masumlar Apartmanı dizisini tahtından FOX TV'nin Evlilik Hakkında Her Şey dizisi indirdi!

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece Yazkan, Sarp Akkaya ve Sumru Yavrucuk'un yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi dün akşam yayınlanan bölümü ile Masumlar Apartmanı dizisinin final biletini kesti!

 Evlilik Hakkında Her Şey dizisi dün akşam reytinglerde AB'De birinci TOTAL'de 5. oldu. TRT'nin geçtiğimiz sezon en çok izlenen dizisi Masumlar Apartmanı ise AB'de 2. TOTAL'de 6. sıraya kadar düşmesiyle final sezonu olduğunu garantiledi. 

Masumlar Apartmanı dizis bu sezon geçtiğimiz sezonda çok farklı bir grafik çizdi. Masumlar Apartmanı her geçen gün düşen reytinglerinde dün akşam adeta dibe vurdu diyebiliriz.

TRT'nin bu sezonda çok güvendiği Masumlar Apartmanı dizisinin final biletini Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kesmiş oldu.  Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hem eğlenceli hem heyecanlı ters köşeleri ile iç ısıtarak her hafta sağlam adımlarla ilerlemesini sürdürüyor. Görülen o ki Masumlar Apartmanı dizisinde ki ağır dram bu sene yerini aşk hikayelerine, rüyalara bırakmış ve bu da seyirciyi kaçırmış. Dizide İnci'den sonra dahil edilen Rüya karakteri de pek iyi işlenememişti.

Gelen kulis bilgilerine göre OGM Medya ve TRT gelecek sezon Masumlar Apartmanı'na yer vemeycek ve dizi bu sezon final yaparak ekranlara veda edecek.