TRT'nin geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi Masumlar Apartmanı bu sezon kırdığı rekorların çok uzağında kalınca final kararı alındı! Masumlar Apartmanı dün akşam yayınlanan 30 Kasım 2021 Salı reytinglerinde sert düşüş yaşadı!

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi şok yaşadı!

Salı günlerinin geçtiğimiz sezona damga vuran Gülseren Budayıcıoğlu'nun roman uyarlaması Masumlar Apartmanı dizisi kötü gidişatını dün akşam sert düşüşle taçlandırdı. 

OGM Medya ve TRT'den final açıklaması!

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılmasının ardından bu sezon diziye giren Rüya karakteri oldukça kötü bir şekilde seyirciye sunuldu. Dizi eski farklı yapısını kaybetti ve monotan bir sıkıcıkla düşüşe geçti. Dün akşam diziye Ceylan karkateri ile katılan Aslıhan Gürbüz'ün de etkisi olmadı. Tam da bu sırada Fox Tv'nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey bu sezon seyiriciyle buluştu.

Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı ve Sumru Yavrucuk'un başrolünde oynadığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hem eğlenceli sahneleri hem de heyecanlı sahneleri ile başarılı gidişatını sürdürdü ve dün akşam AB'de birinci sıraya yerleşti. Total'De ise 5. sırada yer bulabildi.

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı ise TOTAL'de 6. AB'de ise 2. olarak sert düşüş yaşadı.

OGM Medya'nın bu sene de rekorlar beklediği Masumlar Apartmanı yapım şirketine hayal kırıklığı yaşattı. Masumlar Apartmanı bu sezon son sezon olacağı açıklandı!

FİNAL SEZONU!

Kulislerden gelen bilgilere göre Masumlar Apartmanı için bu sezon son sezon olacağı konuşuldu. Dizinin artık eski reytingleri yakalayamayacağı düşünülerek bu sezon final yapacağı öğrenildi.

Ekranlarda yeni dizilerin de başlayacağı ve Masumlar Apartmanı'nın iyice kan kaybedeceği kesin gibi görünüyor. Dün akşam her ne kadar Cumhurbaşkanlığı yayını için dizi erken başlayıp erken bitse de düşüş zaten gözle görülür şekilde devam ediyordu.