MasterChef Türkiye jüri boşatan yarışma oldu! Hazer Amani, Somer Şef derken İtalyan jüri Danilo Zanna'da eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanıyor!

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

Acun Ilıcalı'nın en çok seyredilen programlarından biri olan Masterchef Türkiye yarışması patronla uyum sağlayan bir hale geldi. Masterchef Türkiye yarışması yuva yıkan program oldu.

Masterchef Türkiye yarışması jüri üyeleri evliliklerini bir bir bitiriyor. Masterchef Türkiye jüri üyelerinden Hazer Amani evli olduğu halde şarkıcı Sıla Gençoğlu ile görüntülenmişti. Masterchef Türkiye'nin bir başka jürisi Somer Şef'te karısını aldatarak gündem olmuştu.

Ve son isim Danilo Zanna oldu. Masterchef Türkiye yarışması jürilerinden Danilo Zanna 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı aldı. 

Masterchef Türkiye yarışması jürilerinden Danilo Zanna, 9 yıl önce evlendiği Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı aldı. Danilo Zanna'nın evden şimdiden taşındığı öğrendi. Danilo Zanna'nın şimdlik oğluna yakın olmak için yine aynı semtte bir ev tuttuğu öğrenildi.

2012 yılına evlenen ve 9 yıldır mutlu aile tablosu ile sevilen çiftin boşanması Masterchef Türkiye yarışması ile gelen popülerlik olduğu iddia edildi. Masterchef Türkiye yarışması jüri üyeleri yarışmanın çok izlenmesi ile büyük bir popülerlik ve halk tarafından saygınlık kazanmıştı. Jüri üyeleri bu popülerliği kaldıramamıi görünüyor ki şimdiye kadar 2 jüri üyesi eşini aldatarak boşanması ile gündeme gelmişti.

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek'in 2013 yılında doğan Tibet adında bir oğulları bulunuyor.

İkilinin boşanma sebebi olarak henüz aldatma mı sebep bilinmiyor.