Yayınlandığı ilk günden itibaren tartışmaların merkezinde olan Maske Kimsin Sen yarışması final bölümü ile ekranlara veda etti. Maske Kimsin Sen yarışma programının final yapması sevenlerini üzdü. Maske Kimsin Sen YouTube da mı başlayacak, jüri üyelerinden Doğu Demirkol formatı aldı mı gibi soruların cevabı merak konusu oldu.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Maske Kimsin Sen yarışma programı yayınlandığı ilk günden itibaren pagan sembollerini içerdiği iddia edilerek bazı kesimler tarafından eşleştirilmişti. Daha sonra Resmi Gazete’ de yayınlanan “basın ve yayın faaliyetleri” genelgesi ile programın final yapacağı iddia edilmişti. Ancak program yapımcısı Fatih Aksoy final kararı ile ilgili olarak düşük reytinglerden kaynaklı böyle bir kararın alındığını açıklamıştı. Yarışmanın izleyicileri ise şimdi programın YouTube’ da yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor.

2_1280x720-86

Maske Kimsin Sen You Tube da Başlayacak Mı?

Jüri koltuğunda Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol’ un oturduğu, sunuculuğunu Tansel Öngel’in üstlendiği Maske Kimsin Sen programı Aralık 2021 tarihinde yayınlanmaya başlamıştı. Yarışma programı yayınlandığı ilk günden itibaren pagan sembollerini içerdiğinden dolayı eleştirilmişti.

FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Maske Kimsin Sen yarışma programı final bölümü ile ekranlara geldi. Yarışma yayınlandığı ilk gün pagan sembollerine yer verdiği ve satanizme özendirdiğinden dolayı sosyal medyada gündem olmuştu. Maske Kimsin Sen yarışma programı ünlü kişilerin, maske ve kostüm kullanmak koşulu ile kimliklerini gizleyerek şarkı söylediği ve jüri üyelerinin de yarışmacıların kimliklerini bulmaya çalıştığı yarışma programıdır.

8_1280x720-4

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Doğu Demirkol Formatı Aldı Mı?

Aralık 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayan yarışma programının final yapması ile hem izleyenler hem de jüri üyeleri oldukça fazla üzüldü. Maske Kimsin Sen yarışma programı tartışma konusu olmuştu. Bundan dolayı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, sosyal medya hesabından program hakkında inceleme başlattıklarını açıklamıştı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Tansel Öngel’ in üstlendiği Maske Kimsin Sen yarışma programının final olması ile beraber jüri üyelerinden de bazı açıklamalar geldi. Final bölümüne jüri üyesi ünlü oyuncu Eda Ece’ nin sözleri damga vurdu. Güzel oyuncu Eda Ece, programın yayından kaldırılması ile ilgili olarak “Amerika daha yeni 7. sezona başladı. Suudi Arabistan'da bile 3 ya da 4. Sezonda diyerek sözlerine bu ülkede bu kadar kısa sürmüş olması beni çok üzdü şeklinde devam etti.

FOX TV ekranlarında yayınlanan, jüri koltuğunda Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol’ un oturduğu ve sunuculuğunu Tansel Öngel’ in üstlendiği Maske Kimsin Sen programının kısa sürmüş olması izleyenleri üzdü. İzleyenler yarışma programının final yapması ile şaşkınlıklarını gizleyemedi. Öte taraftan yarışma programının You Tube’ dan yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Jüri üyesi Doğu Demirkol’ un format alıp almadığı da merak ediliyor.