Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesi belli oldu. Ay Yapım yapımcılığında hazırlanan filmin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ rol alacak. Yeni projede ünlü oyuncu Tatlıtuğ’un partneri de merak konusu oldu.

38 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’ un yeni projesi sevenlerini heyecanlandırdı. Yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ ın oturduğu, senaryosunu Hakan Günday’ ın yazdığı ve Netflix’ in yeni filmi için tekrardan bir araya geldi. Filmin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’ un hayranları yeni projenin başlayacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

6_1280x720-13

Kıvanç Tatlıtuğ’un Yeni Projesi Belli Oldu!

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ ın oturduğu, senaryosunu Hakan Günday’ ın yazdığı yeni filminde başrolde yer alacak. Babalık heyecanı yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezona harika bir giriş yapıyor. Filmin hazırlıkları gizlilik içinde yürütülüyor. Öte taraftan filmin yapımcılığını Ay yapım üstleniyor.

Onur Saylak’ ın yönettiği ve Hakan Günday’ ın kaleme aldığı Daha ve Şahsiyet projelerinin ardından Netflix filmi için bir kez daha bir araya geldi. Yeni projede ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ başrolde yer alacak. Öte taraftan filmin yapımcılığını da Ay Yapım üstleniyor. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’ un hayranları yeni projenin başlayacağı gün için sabırsızlanıyor.

4_1280x720-75

Kıvanç Tatlıtuğ’un Partneri Kim?

Ay yapımın yapımcılığını üstlendiği yeni proje belli oldu. Projede yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ başrolde yer alıyor. Babalık heyecanı yaşayan Tatlıtuğ’ un doğacak çocuğu uğurlu geldi. Ayrıca Tatlıtuğ’ un partneri de merak ediliyor. Yeni proje heyecan ile bekleniyor. Yönetmen koltuğunda oturan Onur Saylak ile yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ daha önce de Çarpışma isimli dizide beraber rol almıştı.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Netflix’ te yayınlanacak olan yeni filmleri için çalışmaya başlayan Kıvanç Tatlıtuğ’ un sevenleri heyecanlı bekleyiş içine girdi. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’ un yeni projesi belli oldu. Tatlıtuğ’ un partneri de belli oldu. Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’ un partneri Funda Eryiğit oldu. Assos’ ta yapılacak çekimler dört hafta devam edecek. Öte taraftan cast çalışmaları da sürüyor.

Onur Sayak’ ın yönettiği yeni projede Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber Funda Eryiğit’ in rol alması sevenlerini heyecanlandırdı. Tatlıtuğ ile Eryiğit’ in performansı da merak konusu oldu. Yeni projenin konusu da merak konusu oldu. Öte taraftan yeni projenin ne zaman yayınlanacağı da merak ediliyor. Sabırsızlıkla beklenen projenin yapımcılığını da Ay Yapım üstleniyor.