FOX TV ekranlarında yayınlanan program Maske Kimsin Sen, final yapacağı iddiaları ile gündeme bomba gibi düştü. İzleyiciler iddiaların doğru olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki Maske Kimsin Sen programı final yapacak mı? Haberimizin içeriğinde…

Yayınlandığı ilk günden bu yana sosyal medya gündeminde olan ve tartışma konusu olan Maske Kimsin Sen programının final yapacağı iddiaları gündemde deprem etkisi yarattı. Maske Kimsin Sen izleyicileri bu iddiaların doğru olup olmadığı hakkında araştırma yapmaya koyuldu. Programın final yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

2_1280x720-76

Maske Kimsin Sen Programı Yayından Kaldırıldı!

FOX TV ekranlarının en sevilen ve izlenen programlarından olan Maske Kimsin Sen yayınlandığı ilk gün tartışma konusu oldu. Program sosyal medyada bir kesim tarafından satanizm propagandası yapmak ile suçlanmıştı. Bu suçlamalardan sonra her Cuma ve Cumartesi günleri ekrana gelen Maske Kimsin Sen programının final olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Amerika’ da yedi sezon boyunca yayınlanan Maske Kimsin Sen programı ülkemizde de yeni sezonda FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. Ancak programın satanizm propagandası yaptığı gerekçesi ile sosyal medyada bir leşimin linçine uğradı. Sosyal Medya tepkilerine karşı yarışma jüri üyesi ünlü oyuncu Eda Ece yarışmanın yayınlandığı dünyanın diğer ülkelerini Twitter adresinde paylaşarak açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Eda Ece sosyal medyadaki tepkilere karşı, “Maske Kimsin Sen tüm dünyada olan bir yarışma formatı “Masked Singer” yayınlandığı ülkeler ekte. Suudi Arabistan, Fas, Tunus, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır da dahil” şeklinde açıklama yaptı. Ece, paylaşımının altına diğer yayınlanan ülkelerin listesini de ekledi.

3_1280x720-74

Maske Kimsin Sen Programı Neden Kaldırıldı?

FOX TV’ de yayınlanan Maske Kimsin Sen programı, maskelerin altındaki ünlülerin tahmin edilmeye çalışıldığı yarışmada takılan maskeler dikkat çekmişti. Jüri koltuğunda Eda Ece, Doğu Demirkol, Alican Yücesoy ve Melis Sezen’ in oturduğu ve sunuculuğunu Tansel Öngel’ in yaptığı Maske Kimsin Sen programı için final iddiaları gündemde büyük etki yarattı.

Yayınlandığı ilk gündem bu yana sosyal medyada tartışma konusu olan Maske Kimsin Sen programı her bölüm birbirinden çeşitli kostümler ile ünlülerin şarkı söyleyip dans ettiği program, format gereği ünlülerin taktığı maskeler eleştirildi.

Tansel Öngel’ in sunuculuğunu yaptığı Maske Kimsin Sen programı final yapıp yapmayacağı konusunda hala net bir resmi açıklama yapılmadı. FOX TV ekranlarında yayınlanan program ile ilgili daha önce Cumhurbaşkanının imzası ile Resmi Gazete’ de yayınlanan genelgede “Toplumun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı” ve bunların “yıkıcı etkileri” yok etmek için gerekenlerin yapılacağına değinilmişti. Dolayısı ile Maske Kimsin Sen programının dokuzuncu bölümde final yapacağı belli olmuş oldu.