Survivor 2022 All Star ünlülüler takımında yer alan Aycan Yanaç, yarışmadan ayrılmak istedi. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışıma programından ayrılmak istediğini söyleyen Aycan Yanaç’ın açıklamalarından sonra Acun Ilıcalı da konseyde açıklamalarda bulundu. İzleyicilerin merakla beklediği karar ne olacak.

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışma programında yaşanan gelişmeler izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Ünlüler takımda yer alan Aycan Yanaç Survivor’ dan ayrılmak istediğini açıkladı. Yanaç’ ın bu kararından sonra konseyde konuşan Acun bakalım neler söylemiş. 

33_1280x720

Aycan Yanaç Survivor’dan Ayrılıyor!

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Survivor 2022 All Star’da yedek oyuncuların da oyunlara dahil olması ile beraber oldukça kabalık bir kadro oluştu. Başladığı ilk günden bu yana 2 ismin adaya veda etmesine rağmen hala 20’ den fazla yarışmacı Survivor’ da performansını göstermeyi sürdürüyor. Ayrıca son yedek yarışmacıların da oyunlara katılacak olması ile kadro daha da büyümüş olacak.

Kadroların bu kadar kalabalık olması süreci uzatacak ve bu yıl ödüllerin de daha küçük olması üzerine sürgün adasının da varlığı All Star’ ın ciddi anlamda bütün zamanların şampiyonu olma unvanını hak ettiğini söyleyebiliriz. Bütün bu zorlu süreçler devam ederken Aycan’ ın ve beraberindeki üç kişinin de covid’ e yakalanmaları durumu daha da zorlaştırdığını görüyoruz. 

Covid sürecini atlatan Aycan Yanaç tekrardan ünlüler takımına döndü ama zorlanmaya başlaması gerekçesi ile yarışmadan ayrılmak istediğini Acun Ilıcalı’ ya bildirdi. Konseyde konuşan Acun Ilıcalı kararı Aycan’ a bıraktıklarını söyleyerek bazı açıklamalarda bulundu.

8_1280x720-2

Acun’dan Beklenen Aycan Yanaç Açıklaması Geldi!

TV 8 ekranlarının en çok sevilen ve izlenen yarışma programı olan Survivor 2022 All Star’ da meraklı bekleyiş devam ediyor. Ünlüler takımında yer alan Aycan Yanaç covidi atlattıktan sonra yarışmada zorlandığını ifade ederek ayrılmak istediğini söylemişti. Bunun üzerine Acun Ilıcalı konseyde bazı açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı, Aycan Yanaç’ ın yarışmadan ayrılmak istediğini açıklamasının ardından konseyde ne karar aldıklarını söyledi. Ilıcalı, “Aycan konusunda iyimser değilim. Kimseyi burada zorla tutmuyoruz. Survivor’ ı bırakması söz konusu. Buna kendisi karar verecek. Sakatlık olmadığı için kendisine kısa bir süre verdik. Aycan’ın ayrılma kararını açıklayabilirim.” şeklinde açıklama yaptı. 

2_1280x720-75

Peki, Aycan Yanaç Ne Karar Verdi?

Ünlüler takımında yer alan Aycan Yanaç Survivor’ dan sağlık sorunlarından kaynaklı ayrılmak istediğini açıkladı. Aycan’ ın bu açıklamalarından sonra Acun Ilıcalı’ da konseyde yaptığı açıklama ile kararı Aycan’ ın vereceğini belirtti. Ayçan’ ın her an yarışmadan ayrılma ihtimali olduğunu da vurguladı. Bakalım Aycan ne karar alacak. 

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışma programı tüm zamanların en zorlu yarışması olarak devam ediyor. Kalabalık oyuncu kadrosu, küçük ödüller, yarışmanın uzun sürmesi ve en zor olanı da sürgün adasının varlığı yarışmayı daha da zor kılıyor. Bu şartlarda yarışmayı birincilikle bitirenin bütün zamanların şampiyonu olma unvanını sonuna kadar hakkettiğini söyleyebiliriz.