Fox Tv'nin yeni dizisi Mahkum birinci bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Mahkum dizisi konusu ne? Mahkum dizisi oyuncuları kim? Mahkum dizisi ne zaman başlıyor? Mahkum dizisi uyarlama mı? Mahkum dizisi hangi diziden uyarlama?

Fox Tv'nin yeni dizisi Mahkum başlıyor! Mahkum dizisi tanıtım fragmanı ile görücüye çıktı! 

Başrolünde Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu ve Tugay Mercan'ın yer aldığı Mahkum dizisi ilk bölüm tanırım fragmanı yayınlandı!

Büyük merak uyandıran fragman sonrası Mahkum dizisi konusu merak edildi. Mahkum dizisi uyarlama mı? mahkum dizisi oyuncuları kim? Mahkum dizisi oyuncu kadrosu ne? Mahkum dizisi hangi diziden uyarlama? Mahkum dizisi ne zaman başlıyor? 

Mahkum dizisi Innocent Defendant adlı diziden uyarlama. Orjinal dizide bir sabah hapiste uyanan geçici hafıza kaybı yaşayan Savcı Fırat ne olduğunu anlamaz bir halde ailesini öldürme ile suçlanmayla karşı karşıya kalmış kalacak. 

Mahkum Dizis Konusu

Dizide Savcı Fırat Ağıt Bulut karkateri bir sabah uyandığında korkunç bir suçla kendisini mahkum bulacak. Savcı Fırat Bulut Ağıt, karısı ve çocuğunu öldürmekle suçlanacak ve hapse girecek. Bir başka senaryoya göre ise Savaş karakterinin tek yumurta olan ikiz kardeşi Barış'ı öldürmek ile suçlanacak ve bu nedenle hapse girecek.

MAHKUM DİZİSİ OYUNCULARI MAHKUM DİZİSİ KARAKTERLERİ

Onur Tuna

İsmail Hacıoğlu

Melike İpek Yalova

Seray Kaya

Hakan Salınmış

Tugay Mercan

Nihal Koldaş

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Furkan Kalabalık

Bülent Düzgünoğlu

Alperen Aldanmaz

İrem Deniz

Barış Aksavaş

Muharrem Türkseven

Anıl İlter

Alara Bozbey