Youtube dünyasının sevilen iki ismi olan Sude Alkış ve Tuvba küsmüştü. Tuvba ve Sude Alkış'ın neden küstüğü ise bilinmiyordu. Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Sude ve Tuvba'nın küsmesi herkesi şaşırtmıştı. Şimdilerde barıştıklarını duyuran Sude ve Tuba'nın neden küstüğü araştırılmaya başlandı. Sude Alkış ve Tuvba neden küstü? Sude Alkış ve Tuvba'nın küsme sebebi neydi?

Hem ünlüler dünyasında hem de influencerlar dünyasında dönem dönem küskünlükler yaşanabiliyor. Influencer dünyasında yaşanan en üzücü ve şaşırtan küsmelerden biri Sude Alkış ve Tuvba arasındaki küslük olmuştu. Can ciğer olan Sude ve Tuba'nın bir anda küsmeleri ve birbirlerini hayatlarından çıkarmaları takipçilerini de bir hayli üzmüştü. Aniden küsen Sude Alkış ve Tuvba olarak bilinen Tuba'nın neden küstükleri merak ediliyor. Sude Alkış ve Tuvba neden küsmüştü?

Son dönemlerde yeni küsen ünlülerden sonra barışan ünlü isimler de olmaya başladı. Bu ünlü isimler arasında ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Hadise'de var. Öte yandan bloggerlar dünyasında da barışmalar oldu. Sude Alkış ve Tuvba'da barıştığını sosyal medyadan takipçilerine duyurdu. İkisi de birbirinden sevilen ve başarılı influencer olan Sude Alkış ve Tuvba'nın aniden küsmesi ne kadar üzdüyse aniden barışması da bi o kadar takipçilerini sevindirdi. Peki, Sude Alkış ve Tuba neden küstü? Tuvba ve Sude Alkış'ın küsme sebebi neydi?

kako-ue6poAb4FBySgoci

Sude Alkış ve Tuvba Neden Küsmüştü?

Yüz binelrce takipçisi olan influencer dünyasından sonunda sevindiren bir haber geldi. Her geçen gün birbirleriyle kavga edip küsen blogger ve ünlü haberleri duymak, herkesi üzmeye başladı. Ancak bu sefer güzel bir barışma haberi geldi. Şimdilerde 8 aylık hamile olan Tuvba'nın Sude Alkış ile barışması, binlerce kişiyi çok mutlu etti. Tuvba'nın anne olmasına sayılı günler kala Sude ile barışması takipçilerini ve hatta takipçileri olmayan kişileri bile çok sevindirdi.

Ani bir şekilde küsen ve küsme sebeplerini birbirlerine açıklamayan Sude ve Tuvba'nın neden küstüğü ise merak edilen konular arasında yerini alıyor. Damla Altun ve Ala Tokel'in küslüğünden sonra en çok merak edilen sorulardan biri de Heytuvba ve Sude Alkış'ın küsme sebebi oldu. Peki, Sude Alkış ve Hey Tuvba'nın küsme sebebi neydi?

kako-7dylKHOmuyhFUBJS

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

Sude Alkış ve Tuba Neden Küstü, Küsme Sebepleri Neydi?

Bir dönemler çok iyi anlaşan ve her dakika birlikte vakit geçirip video paylaşan Sude ve Tuvba'nın bir anda küsüp birbirlerini hayatlarından ve sosyal medyalarından çıkarması çoğu kişide şok etkisi yaratmıştı. Bir anda küsen Sude ve Tuvba şimdilerde Tuvba'nın oğlunu kucağına alıp anne olmasına günler kala barıştı. Peki, Sude ve Tuvba neden küsmüştü, küsme sebepleri neydi?

Sude Alkış ve Tuvba'nın küsme sebebinin Sude Alkış'ın eski sevgilisi Batuhan Kordel olduğunu biliniyor. Uzunca bir dönem şarkıcı Batuhan Kordel ile sevgili olan Sude Alkış, Batuhan Kordel ile ayrıldıktan sonra Tuvbalarla iletişimi kesip küsmüştü. Tuvbaların Batuhan ile görüşmeye devam etmesi ve bu dönemde Sude'yi değil Batuhan'ı desteklemeleri ise Sude Alkış'ın Tuvba ve diğer arkadaşlarıyla küsmesine neden olmuştu. Sude ve Tuvba şimdilerde ise yeniden barıştı.

Sude Alkış instagram hesabı: @sudealkis https://www.instagram.com/sudealkis/?hl=tr

Tuvba instagram hesabı: @heytuvba https://www.instagram.com/heytuvba/?hl=tr