Netflix’in sevilen dizisi La Casa De Papel genişliyor. Netflix’ in yaptığı açıklamaya göre dizinin ana karakterlerinden biri olan Berlin’e odaklanan “Berlin” isimli dizinin hazırlıklarına başlandı. Bu dizinin ne zaman yayınlanacağı ve konusu merak konusu oldu.

Netflix’in fenomen dizisi La Casa De Papel’in son bölümleri 3 Aralık 2021 tarihinde yayınlanacak. Netflix’ten bugün sürpriz bir duyuru geldi. Duyuruda dizinin ana karakteri olan Berlin’e odaklanan “Berlin” dizisinin hazırlıklarının yapıldığı yer aldı. Bu haber La Casa De Papel’in izleyicilerini heyecanlandırdı.WhatsApp Image 2021-12-02 at 02.08.00

La Casa De Papel Berlin Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Netflix’te yayınlandığı ilk günden beri bütün dünyayı kasıp kavuran İspanyol dizisi La Casa De Papel maalesef artık sona eriyor. Popüler dizi La Casa De Papel, beş sezonda toplam 43 bölümle herkesi kendine hayran bırakmayı başardı. La Casa De Papel dizisi mükemmel bir soygun hikayesini konu alarak sürükleyici bir şekilde izleyicileri etkiledi. Dizinin son bölümlerinin ne yazık ki 3 Aralık 2021 tarihinde yayına girecek.

3 Aralık 2021 tarihinde La Casa De Papel dizisi son beş bölümüyle beraber izleyenlerine veda edecek. Netflix’in 2017 senesinde yayımladığı ve çıktığı anda dünyanın gündem dizilerinden birisi olan La Casa de Papel’in vedasına çok az kalmışken izleyenlerini heyecanlandıracak sürpriz bir haber geldi.

Dünyayı kasıp kavuran İspanyol dizi La Casa de Papel, yeni bir dizi için hazırlıklara başladığını duyurdu. Berlin aslı bu yeni dizinin isminden de anlaşılacağı gibi La Casa de Papel dizisinin popüler karakteri ve ekibin ikinci lideri Berlin ya da gerçek ismi ile Adnrés de Fonollosa üzerinde odaklanacağı duyuruldu. Dizideki karakter, yeniden dizide Berlin’i canlandıran 50 yaşındaki İspanyol dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Pedro Alonso tarafından canlandırılacak.

WhatsApp Image 2021-12-02 at 02.07.36

La Casa De Papel Berlin Dizisi Konusu Ne, Ne Anlatacak?

Popüler dizi La Casa de Papel, izleyiciler beş sezon toplamda 43 bölümün her sahnesini heyecanla izledi. Kusursuz bir soygun hikayesini ele alan La Casa de Papel dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren bütün dünyada beğenildi. Dizinin oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekti ve sevildi.

Yayınlandığı ilk günden bugüne bütün dünyayı etkisi altına almayı başaran La Casa de Papel dizisi Alex Pina tarafından yaratıldı. La Casa de Papel dizisi, soyguncuların hikayesini 32 yaşındaki güzel İspanyol oyuncu Ursula Corbero'nun canlandırdığı soygunculardan biri olan Tokyo karakterinin bakış açısı ile anlatıyor. İspanyol dizi La Casa de Papel, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Rodrigo de la Serna, Darko Peric, Najwa Nimri, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Fernando Cayo, Fernando Soto, Jose Manuel Poga ve Mario de la Rosa gibi birbirinden yetenekli oyuncu kadrosuna sahip.

Netflix henüz La Casa de Papel Berlin dizisiyle alakalı çok fazla ayrıntıya yer vermedi. Berlin dizisi, son beş bölümü 3 Aralık 2021 tarihinde yayınlanacak La Casa de Papel dizisinin sona ermesinin ardından 2023 yılında Netflix’te yayınlanması planlanmaktadır.

Peki, Pedro Alonso Kim?

Ünlü aktör Pedro Alonso 21 Haziran 1971 tarihinde Vigo, Galiçya, İspanya’ da dünyaya gelmiştir. İspanyol sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Pedro Alonso, Kraliyet Dramatik Sanat Lisesinden mezun olmuştur. Ayrıca  Teatro de la Danza’ da eğitim gördü ve burada dersler verdi.

Pedro Alonso: 1996 yılında Paranoia dixital, Alma gitana ve Tengo una casa; 1997 yılında Las vacaciones de Clara, Niño nadie; 1998 yılında Insomnio; 1999 yılında Flores de otro mundo; Noviembre; 2005 yılında El Calentito ve La noche del hermano; 2010 yılında 18 comidas ve Todo lo que tú quieras filmlerinde rol aldı.