Ünlü oyuncu Kıvanç Kasabalı baba olmak hakkında görüşlerini paylaşırken aşık olduğu eşi Sedef Avcı'ya da aşkını haykırdı.

Kariyerinin en önemli adımının Can'ın doğumu olduğundan bahsetti. Ünlü oyuncu Kıvanç Kasabalı oğluyla ilişkisi hakkında konuştu ve baba olmanın mesuliyetlerini, ilk baba olduğu andaki heyecanını MAG Haziran baskısına anlattı.

Yaprak Dökümü dizisiyle oyunculuk kariyerinin zirvesine tırmanan yakışıklı oyuncu aynı zamanda modellik kariyerini devam ettiriyordu. 2005 yılında Sedef Avcı ile hayatını birleştirdi ve 2013 yılında oğlu Can dünyaya geldi. Ünlü oyuncunun kendi sözleriyle 'baba olmak' tabiri şu şekilde;  koruyup kollayan, güven veren baba olmakla alakalı bir çekincesi de olmadığını belirten ünlü oyuncu 'oğlum doğduktan sonra sorumluluklarım arttı ama bundan hiç pişman olmadım. İnanılmaz bir şaşkınlık içindeydim. Birçok duyguyu aynı anda yaşadım ama ilk aklıma gelen, bulutların üzerindeymişim gibi bir hissiyattı. Doğum sırasında Can’ı gördüğüm anı asla unutamam.” dedi.

Kendisi gibi oyuncu olan arkadaşlarından Burçin Terzioğlu, Can bebek dünyaya geldiğinde şu şekilde bir paylaşım yapmıştı; Terzioğlu sayfasına "Hayata bir CAN daha geldi, sefa geldi, hoş geldi... Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömrünüz olsun. Bütün dualar Can bebeğe" notunu düştü.

Diğer bir oyuncu arkadaşı olan Songül Öden ise "Sevgili Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı' nın oğulları bugün merhaba dedi dünyaya... Eğlenceli, özgür, onurlu bir hayat biçilmiş olsun sana evlat" notunu sayfasında yayınladı. Ve çifti kutladı.

Sedef Avcı’ nın Sözleri Damga Vurdu

Çift öncelerde verdikleri bir röportajda aşklarından bahsederken dahi aşkla konuşuyorlardı. Sedef avcının şu sözleri medyaya damga vurmuştu; 'Günümüzde doğru insanı bulmanın zor olduğunu hepimiz biliyoruz  ama biz şanslıyız. Çünkü bizimki tam bir aşk evliliği'. Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı, birbirine yakışan, ideal bir çift oldu. Çok güzel bir kadın ve yakışıklı bir erkek aşık olmuş, 3.5 yıl beraberliğin üstüne evlenmiş. Bu kadar uyumlu olma sebeplerinden biri de ortak özellikleri olabilir tabi. 

Manken, fotomodel ve oyuncu her ikisi de. Tanışma hikâyelerine gelecek olursak, 2001 yılında güzellik yarışmasına Sedef Avcı katılınca çift tanışmışlar. Aynı ajansta olmalarına rağmen o gün Kasabalı' nın Sedef Avcının kavalyesi olmasıyla atılmış aşkın tohumları. İlk bakış, yarışma sonrasında ilişkileri başlayan çiftimiz zorlu bir sürece girmek üzereymiş ki Kasabalının yaptığı bir sürprizle olaylar tersine dönmüş. 

Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı

Tamamen Aşk Evliliği

İlişkilerinin aşk evliliği olduğunu vurgulayan çiftimiz yıllar geçtikçe o anki heyecanla ve aşkla yaptıkları evliliğin aynı zamanda mantıklı olduğunu görmeye başlamışlar. Verdikleri röportajda aynı zamanda sevgililer günü gibi günleri karşılıklı sevmediklerini, herhangi bir günde alınan hediyenin, yapılan sürprizin daha kıymetli olduğunu vurguluyorlar.

Ve o dönemde evlilikleri yeni sayılabilecek çiftimizin kararı yoğun bir tempodayken çocuk sahibi olmamakmış. Kasabalı da Avcı da ailelerine yeterince vakit ayırabileceklerini düşündükleri anda çocuk sahibi olmak istediklerini vurgulamış ve projelerin yoğunluğunun azaldığı 2013 senesinde çocuklarını kucaklarına almışlar. Mütevazi bir hayat tarzını benimseyen çift bu hayat tarzının ailelerinden geldiğini ve bunun bile birbirlerine ne kadar uyumlu olduklarını gösterdiğini ifade ettiler. Sedef Avcı şu sözleriyle röportajı bitirdi; Biz hep böyleydik. İkimiz de böyle bir yapıya sahibiz.

Ünlü model/oyuncunun kariyerine nasıl başlayıp devam ettiğine göz atacak olursak, 1999 senesinin ünlü dizisi Ayrılsak da Beraberiz ile kariyerine ilk adımı atan Kasabalı 24 Şubat 1975 İstanbul doğumludur. Şimdilerde ise 20 Aralık 2020 Pazar günü TRT Belgesel' de yayına başlayan Şehirden Uzakta adlı programın sunuculuğunu yapmaktadır.