Kanal D'nin sevilen Üç Kız Kardeş dizisinin sezon finalinin yayınlandığı salı akşamı reytingler şaşırtmadı.

Günün en çok izlenen dizisi olarak karşımıza çıkan Üç Kız Kardeş dizisinin sezon finali bölümü heyecanla izlendi. Her salı akşamı  Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşan İclal Aydın'ın Aynı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi 16. bölümü ile sezonda ara vermiş oldu.

16. bölümünde sezon finali yapan sevilen dizi Üç Kız Kardeş tüm izleyici gruplarında birinciliği elde etti. İlk sezonuna reytinglerde tüm izleyici gruplarında birincilikle veda eden heyecanlı dizinin yeni sezonunda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Sosyal medya hesapları üzerinden de pek çok seyircinin etkileşimde bulunduğu dizi salı akşamının gündemine oturmuş oldu.

Heyecanlı Sezon Finali

Sosyal medya üzerinden en çok etkileşimi alan Üç Kız Kardeş dizisinin ilk sezonunda önemli bir başarı elde ettiği görüldü. İlk sezonunu başarılı bir şekilde geride bırakan dizi ile ilgili 2. sezonda oldukça etkili bir çıkış yapacağı bekleniyor. Özellikle usta oyuncuların yer aldığı dizide genç kadroda da önemli isimler yer alıyor. Genç kadroda yer alan oyuncuların karakterleri ile uyumlu oldukça beğenildi.

Kadrosunda İclal Aydın ve Reha Özcan gibi önemli isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde Berker Güven, Melisa Berberoğlu, Özgü Kaya, Almila Ada gibi genç isimlerin de başrolleri paylaştı. Heyecanlı dizinin her bölümü ayrı sevildi.

Yapımcılığını ise pek çok önemli projeye imzasını atmış Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlenmiş olduğu yapımında ise Süreç filmin bulunduğu Üç Kız Kardeş dizisi yayınlandığı ilk bölüme ile reytinglerde güzel sonuçlar çıkarıyor. 16. bölümü ile sezon finali yapan dizinin sezon finali bölümü sosyal medyada büyük yankı oluşturdu. İzleyiciler tarafından fazlaca konuşulan sezon finali bölümü Kalender ailesinin sıkıntılarını göstererek seyirciyi oldukça üzdü.

Sezon finali bölümünde Mine'nin Somer'den hamile olduğu gerçeğini Nesrin'e söylemesi herkesi şaşırttı ve bundan sonra ne olacağı konusu ise merakla beklenmeye başlandı. Bu konu ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden pek çok yorum yapıldı. Yeni sezon bölümünde neler yaşanacak şimdiden sosyal medyanın gündemine oturdu.

Nesrin ve Sadık'ın ise evlerini kaybetme durumları seyirciyi derinden üzdü. Somer ise annesinin böyle bir kötülük yapmasına oldukça öfkelenerek Türkan ve Kalender ailesinin yanında olmayı tercih etti. Mine'nin bu durumlara tepkisi oldukça öfkeli oldu. Somer ve Türkan'ın mutlu bir yola girdiğini görmek onu kahretti. Kalender ailesinin yanında olmayı tercih eden Somer, evin satılmaması adına Fatih'in peşine düşmeye karar verdi.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Mine'nin Hamileliği Ortalığı Karıştırdı

Fatih'in evi satıp satmama konusu ve Somer'in teklifine cevabı yeni sezonda belli olacak. Nesrin'in Rüçhan ile ilgili kararı ise artık kızını üzmesine izin vermemek oldu. İki annenin yüzleşme yaşadığı sezon finali bölümünde Nesrin'in büyük bir yıkım yaşadığı görüldü. Rüçhan ise Somer'in artık kaybettiğimi düşünerek ilk olarak

Türkan'ı sıkıştırdı sonrasında ise Mine'yi dolduruşa getirerek olayları karmakarışık bir hale çevirdi.

Sezon finali bölümünde tüm yaşananlar seyirciye hem şaşırttı hem de bazı konularda artık İstediklerinin gerçekleşmeye başladığını gösterdi. Nesrin sezon finali bölümünde Mine'nin hamileliği ve bebeğin babasının Somer olması aynı zamanda Türkan'a yapılan haksızlıklara dayanamadı.

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş seyircilere aile ve kardeşlik bağlarını etkileyici bir biçimde anlatan samimi bir aile hikâyesi olması sebebiyle izleyiciden büyük beğeni kazanıyor. Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezonda Kanal D ekranlarında hikâyenin daha derinleşmesi ve vurucu olması ile devam edecek gibi görünüyor.