ARC Yapım imzalı Kasaba Doktoru dizisi harika bir hikaye ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. İşte detaylar…

Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün oturduğu Kasaba Doktoru dizisinin oyuncuları dizinin izleyiciler ile buluşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Dizi hem konusu bakımından hem de oyuncu kadrosu bakımından oldukça ilgi topladı. Merakla beklenen dizinin izleyicileri ekrana kilitleyeceği düşünülüyor. Dizide yer alacak oyuncu kadrosu, dizinin konusu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı dizi seveler tarafından merak konusu oldu.

8_1280x720-117_1280x720-23

 Kasaba Doktoru Dizisi Konusu Ne?

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Yapım imzalı, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün oturduğu Kasaba Doktoru dizisi hikayesi ile herkesi etkilemeyi başardı. Büyük bir dikkat toplayan dizinin hikayesi de oldukça merak ediliyor. Sabırsızlıkla beklenen dizinin çekimleri de kısa bir süre önce başladı.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Gerek oyuncu kadrosu bakımından gerekse de hikayesi bakımından Kasaba Doktoru dizisi dikkat topladı. Dizinin hikayesi şimdiden dizi severleri sarmışa benziyor. Merakla beklenen Kasaba Doktoru dizisi Güney Kore yapımı olan Dr. Romantic dizisinden uyarlama olarak ekranlara gelecek. Çekimleri devam eden dizinin setinden de ilk paylaşımlar yapıldı. Yapılan paylaşımlardan sonra dizi severler daha da heyecanlandı.

Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün oturduğu Kasaba Doktoru dizisi, doktorların hayat hikayelerini ve meslek zorluklarını anlattığından dolayı oldukça dikkat çekti. Dizi de üç idealist doktorun hikayesi ele alınıyor. Merakla beklenen dizide, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren başarılı ve gelecek vaat eden Ömer ile kendini hayat kurtarmaya adamış cerrah Ali’nin şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesini ele alacak. Dizi, Ali hoca, Ömer ve doktor Leyla’yı bir araya getirecek. Hikayede bu üç doktorun azim ile kasaba hastanesinde insanlara yardım etmek amacı ile elinden geleni yaptıkları işleniyor.

8_1280x720-116_1280x720-30

Kasaba Doktoru Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kim Var, Nerede ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Üç başarılı ve idealist doktorun hikayesini ele alan Kasaba Doktoru oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Merakla beklenen dizinin hikayesi kadar nerede ve ne zaman yayınlanacağı da merak konusu olmuş durumda. Dizi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu bakımından dizi severleri ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

ARC Yapım imzalı Kasaba Doktoru medikal, dram ve aşk türünde olup izleyici le buluşacağı günü bekliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı dizide başrollerini Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş gibi başarılı isimler paylaşmaktadır. Öte taraftan oyuncu kadrosu içinde Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarıl Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever gibi kıymetli isimler de yer alıyor. Çekimleri devam eden Kasaba Doktoru dizisi TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi henüz tam olarak bilinmiyor…