Ünlü şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler bir süredir aşk yaşıyor. Ocak ayında güzel şarkıcı Hadise’ye evlilik teklifi eden Mehmet Dinçerler, ailesi ile beraber Hadise’yi annesi Gülnihal Açıkgöz’den istedi. Düğün hazırlıkları hızla süren güzel popçu, tören öncesinde bütün çalışanlarına gizlilik anlaşması imzalattı. Merak edilenler haberimizde…

Pop müziğinin yıldız ismi Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler Ocak ayında evlenme kararı almıştı. Dinçerler, ailesi ile beraber sevgilisi Hadise’yi annesi Gülnihal Açıkgöz’den istemeye gitti. Düğün hazırlıkları bütün hızı ile devam eden Hadise ve Mehmet Dinçerler hakkında bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre ünlü popçu Hadise tüm çalışanlarına gizlilik anlaşması imzalattı.

1_1280x720-75

Hadise Evlilik Öncesi Gizlilik Antlaşması!

Başarılı Kaan Yıldırım’dan ayırıldıktan sonra gerçek aşkı yakalayan Hadise’nin evlilik hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü Popçu Hadise bir süredir iş insanı Mehmet Dinçer ile aşk yaşıyor. İş insanı Mehmet Dinçerler güzel şarkıcı Hadise’ye Ocak ayında evlilik teklifi etmişti. Evlilik teklifine evet diyen Hadise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bu haberi sevenlerine vermişti. Güzel şarkıcı paylaştığı videoda “bölümümüz şimdi başlıyor” notunu düşmüştü.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

36 yaşındaki başarılı popçu Hadise’nin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Öte taraftan güzel şarkıcının yüzüğü de oldukça dikkat çekmişti. Ünlü şarkıcının hayranları yüzüğünün fiyatını araştırmaya başlamıştı. İddiaya göre güzel popçu hadisenin yüzüğünün fiyatı 3.133.280,00 TL değerinde olduğu öğrenilmişti.

2_1280x720-77

Hadise ve Mehmet Dinçerler Evlilik Öncesi Gizlilik Anlaşması İmzaladı!

Ocak ayında evlilik kararı alan Hadise ve Mehmet Dinçerler, bir süredir düğün hazırlıklarına başladı. Düğün hazırlıklarından önce iş insanı Mehmet Dinçerler’in ailesi kız isteme töreni yaptı. Ünlü şarkıcının annesi Gülnihal Açıkgöz bu tören için kısa bir süre önce Belçika’dan İstanbul’a geldi.

36 yaşındaki başarılı Popçu Hadise ve iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler aile arasında bir tören ile nişan yaptı. Ailesi ile beraber kız isteme törenine giden Mehmet Dinçerler ve ailesi hiçbir detayı atlamadı. Babası Dinçerler, annesi Nezihe Dinçerler ve ablaları ile beraber Hadise’nin Göktürk’teki evine giden sevgilisi Mehmet Dinçerler nişan törenini gerçekleştirdi. Merakla beklenen düğünün ve kız isteme töreninin kareleri hiçbir yerde paylaşılmadı.

Pop müziğinin yıldız isimlerinden olan Hadise’ nin kız isteme töreni gerçekleşti. Meraklı bekleyiş devam ederken ortaya bir iddia atıldı. Söylentilere göre güzel şarkıcı Hadise, tüm çalışanları ile gizlilik anlaşması yaptı. Bu anlaşmaya göre, hiçbir çalışan çok merak edilen bu özel gün ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarında kesinlikle fotoğraf paylaşmayacak ve hiçbir bilgi hiçbir şekilde dışarıya sızdırmayacak. Olur da biri bu kuralı ihlal ederse de ünlü popçu Hadise, yüklü miktarda tazminat alma hakkını elinde bulunduracak.

Öte taraftan güzel şarkıcı Hadise, 14 Şubat Sevgililer Günü’ nü beklemeyerek sosyal medya hesabından romantik bir paylaşımda bulunmuştu. Ünlü popçu Hadise sevgilisi Mehmet Dinçerler ile olan fotoğrafını “Her gün benim sevgilim olduğun halde neden sevgililer gününü bekleyeyim” notu ile paylaşmıştı. Mehmet Dinçerler ise Hadise’ye “Ah o gülüşün” yorumu ile cevap vermişti.

Güzel şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler’ in evlilik kararından sonra ortaya bir iddia daha atılmıştı. İddiaya göre güzel şarkıcı Hadise ile ünlü kahve markası Gloria Jeans’ın CEO’ su Mehmet Dinçerler çifti bebek bekliyor şeklindeydi ve şarkıcının hamile kaldığını öğrendikten sonra da düğün tarihini öne çektiği söylenmişti. Hamilelik iddialarına karşı başarılı şarkıcı Hadise açıklama yapmıştı. Hadise, “Hamile değilim. Daha muhteşem gelinliğimi giyeceğim önce. Sonra Allah'ın izniyle inşallah” ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca başarılı şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler’ in düğünü nerede yapacağı da çok merak ediliyor. Ayrıca güzel popçu Hadise’nin gelinliği de en çok merak edilenler arasında yer alıyor.