İstanbul Karaköy’de bir eğlence mekanında Rihanna rüazgarı! Karşılarında Rihanna'yı görenler telefonlara sarıldı. Rihanna'ya ikizi kadar benzeyen kadın herkesi kandırdı!

Rihanna'ya ikizi kadar benzeyen kadın Karaköy'de Rihanna sanıldı. Rihanna gibi giyinip iyice havaya giren kadın mekanda Rihanna gibi haraket etti.

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna'ya ikizi kadar benzeyen kadın Karaköy'de olay oldu. Bir mekanda insanların yoğun ilgisiyle karşılanan kadın için Rihanna şarkıları açıldı. Rihanna'ya birebir benzyeen kadın merak konusu oldu.

Karakyöy'deki kadın gerçekten Rihanna mıydı? Rihanna'ya benzeyen kadın Türk mü? Rihanna'ya bezneyen kadının adı ne? Nereli?

Dövmelerine kadar Rİhanna'ya benzeyen kadın büyük bir ilgi görrdü. Elinin üzerinde Rihanna'nın dövmesinden olan kadın gördüğü ilgi karşısında iyice havaya girdi.

Karaköy'ed Rihanna'ya ikizi kadar benzeyen kadınla fotoğraf çektirmek için insanlar sıraya girdi. Karaköy'de bir mekanda müşteriler bir kadını Rihanna zannederek fotoğraf çektirdi.

Herkesin Rİhanna sandıığı kadının gerrçek yüzü ortaya çıktı!

Kadının Rihanna olmadığı kısa sürede anlaşılıdı ancak kadın kim merak konusu oldu. Barbadoslu şarkıcıya ikizi kadar benzeyen kadın fotoğraf çekilmek isteyenlere Rihanna gibi davrandı.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Müşterilerin kadını Rihanna zannederek fotoğraf çektirmek istedikleri anlar sosyal medyada gündem oldu.