Fox Tv'nin yüksek bütçeli dönem dizisi Kanunsuz Topraklar dizisi bu akşam tamam mı devam mı diyecek! Kanunsuz Topraklar bu akşam yayınlan bölüm reytingleri ile kaderini belirleyecek. 24 Kasım 2021 Çarşamba reytinglerinde çıkan sonuç final mi olacak?

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Fox Tv'nin bu sezon için çektiği büyük umutlar beslediği yeni dizisi Kanunsuz Topraklar geçtiğimi hafta düşük reytinglerde final tehlikesine girmişti.

Başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisine 2 hafta ara yaramamıştı. Yönetmen ve senarist değişikliğine giderek 2 hafta aran verilen dizi döndüğünde kendini güçlü rakiplerine karşı unutturduğu görüldü. 

Geçtiğimiz hafta iki hafta ara sonrası ekranlara dönen Kanunsuz Topraklar reytinglerde sert bir düşüşle karşılaşmıştı. Seyircisine kendisini unutturan bir ara vererek risk alan Kanunsuz Topraklar bu hafta kaderini belirleyen savaşa çıkacak.

Çarşamba akşamı Kanal D'de Sadakatsiz ve ATV'de Kuruluş Osman dizilerine karşı reyting savaşı veren Kanunsuz Torpaklar dizisi Sadakatsiz dizisindeki düşüşü iyi değerlendirememiş ve verdiği ara sonrası reyting sıralamasında Total'de 9. AB'de 10. olmuştu.

BU AKŞAM GELEN REYTİNGLER SONRASI KARAR VERİLECEK!

Kanunsuz Torapkar bu akşam kader savaşı verecek. Fox Tv'nin zaten reyting oranlarında gözyaşına bakamdan ani final yaptıran bir kanal olması, Kanunsuz Topraklar dizisinin dönem dizisi olması nedeniyle yüksek bütçeye sahip olması nedeniyle bu akşam gelecek reytingler artmadığı takdirde dizinin final bileti kesilmiş olacak.

Kanal yönetimi zaten hazırda bekledttiği ve çekimine başlattığı yeni dizilere yer açmak için sürekli olarak finnal ve yeni dizi haberleri ile adından söz ettiriyor. Yani Kanunsuz Topraklar bu akşam kader maçına çıkacak gibi duruyor.