Amerikalı sinema oyuncusu, yapımcı ve rap müzisyeni ve bir çoğumuzun hayranı olduğumuz Will Smith’ten çok konuşulacak bir itiraf gündeme düşmüş durumda. Will Smith hakkında bilinmeyen ne? Will Smith itirafı ne?

Son filmleri gişelerde 100 Milyon Dolar ve üstü gelir getiren, Kızıldereli ve Afrika kökenli ünlü ve çok özel bir isim Will Smith.  Bir buzdolabı tamircisinin oğlu olarak zekâsı sebebi ile okul zamanında da birçok üniversiteden burs teklifi alan Will Smith vizyondaki başarıları ile ise 2005 yılında yaptığı filmlerin her birinin gişe hasılatı kırmasıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başaran bir yetenek.

MV5BZGFlNjhjMmUtNzUwNC00Yzc5LThjZGItN2QwMWYwZTUzM2U5XkEyXkFqcGdeQXVyMTEyMjM2NDc2._V1_SX700_CR0,0,700,393_AL_

Her yılın zenginler listesinde var olan ve dinlere karşı olan ilgisi ve bilgisi ile de bilinen Will Smith son günlerde bir itirafı ile gündemde konuşulmaya ve tartışılmaya başlandı.

Haziran 2021’de duyurusunu yaptığı ve 9 Kasım’da yayına giren anı kitabı “Will” de ilk ayrılığı sonrası kendisini hasta edecek kadar çok seks yaptığı bilgisine yer veren Will Smith, ilk sevgilisi ile yaşadığı ilişkinin hayal kırıklığına oldukça yer vermiş durumda.

WILL SMITH İTİRAFI NE? WILL SMITH HAKKINDA BİLİNMEYENLER NELER?

will-smith-yayinlanacagi-ani-kitabi-willin-kapagini-paylasti1140x610

16 yaşında ilk aşkını yaşayan aktör Melanie adındaki sevgilisinin kendisini aldatması sonrası çektiği acıyı “Çaresizce rahatlamaya ihtiyacım vardı ama kalp kırıklığı için bir hap olmadığından son çare olarak homeopatik ilaçlara ve vahşi cinsel ilişkilere başvurmuştum” sözleri ile kitaba aktarmış.

Will Smith kitabında çok fazla kadınla seks yapmanın kelimenin tam anlamıyla kendisini tıkadığını ve hatta ara sıra kusmasına neden olduğunu belirtirken o dönem bunun kendisinde orgazm olmaya karşı psikosomatik bir tepki geliştirdiğini belirtiyor.

s-f556331f16290c87724271c519d4748205f8e880

Dört kez Grammy kazanan, ABD eski başkanı Barack Obama’nın d en büyük hayranlarından olduğu Will Smith iki yıllık bir hazırlık ile çıkarttığı kitabı zamanında “bu bir aşk emeğiydi” ifadeleri ile duyurmuştu.

Penguin Press tarafından basılan ve Will Smith hayranları tarafından merakla beklenen kitap yayınlanması sonrası da yer alan birçok bilgi ile gündem olmaya devam edecek gibi.

Meraklılarına Will Smith Film Listesini aşağıda paylaşıyoruz.

    Where the Day Takes You

    Made in America

    Six Degrees of Separation

    Çılgın İkili

    Kurtuluş Günü

    Siyah Giyen Adamlar

    Devlet Düşmanı

    Wild Wild West

    Bagger Vance Efsanesi

    Ali

    Siyah Giyen Adamlar 2

    Çılgın İkili 2

    Ben, Robot

    Shark Tale

    Aşk Doktoru

    Umudunu Kaybetme

    Ben Efsaneyim

    Hancock

    Yedi Yaşam

    Siyah Giyen Adamlar 3

    Dünya: Yeni Bir Başlangıç

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

    Kış Masalı

    Fokus

    Concussion

    İntihar Timi

    Gizli Güzellik

    Bright

    Aladdin

    İkizler Projesi

    Bad Boys: Her Zaman Çılgın

    King Richard