FOX TV’nin gündemdeki dizisi Kanunsuz Topraklar her şeyi denedi ama olmadı. Kanunsuz Topraklar için final ne zaman?

Fox TV’nin en büyük bütçeli dizisi Kanunsuz Topraklar bilindiği üzere son haftalarda çekimlere ara vermişti.

İlk günlerdeki başarısını ekrana giren rakip diziler karşısında kaybeden Kanunsuz Topraklar düşen reytinglerine çare olarak birçok şey denedi.

En son ekranlarda tutunabilmek için yeniliğe gitmek zorunda kalarak çekimlerine ara veren Kanunsuz Topraklar yine beklenen başarıyı sağlayamadı.

Fox TV’nin en fazla bütçeli yapımlarından olarak Eylül ayında büyük beklentilerle ekrana getirdiği Kanunsuz Topraklar FOX TV’de dizilere fazla şans verilmemesi ve alınan hızlı kararlara karşısında gerilip, düşen reytinglerine çare arıyordu.

kanunsuz1-1

Faruk Teber'in yönetmen koltuğunda olduğu Kanunsuz Topraklar’ın senaryosu ise Zülfük Yücel tarafından yazılıyor. Dizinin kostümlerini ise Aynur Torun hazırlıyordu.

FOX TV’nin gündemdeki dizisi Kanunsuz Topraklar her şeyi denedi ama olmadı. Kanunsuz Topraklar için final ne zaman?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncusu Uğur Güneş'in başrolünde olduğu dizide Esra Bilgiç ve Necip Memili’ye; Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Doğaç Yıldız, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal, Hazar Motan, Onay Kaya, Mine Şenhuy Teber, Ezgi Çelik , Onuryay Evrentan, Derinsu Akkuş, Bora Sivri, Mustafa Dinç, Hakan Aydın, Arif Diren, Şekip Taşpınar, Soner Türker, Doğaç Gözüdeli, Umay Anadolu Kaboğlu, Mısra Tüfek, Rana Kayacan, Hür Can Davran, İhsan İlhan ve Ali Erkazan gibi önemli isimler de bilindiği üzere yer alıyor.

Özellikle prodüksiyonu gereği yüksek bir bütçe ile ekranlara gelen dizi en son çekimlerine ara vererek önce yönetmenini sonra senaristini değiştiren dizi fakat bu değişim de diziyi düşük reytinglerden kurtaramadı.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

kanunsuz4-1

Usta oyunculuklara ek olarak gelen büyük usta Cevdet Mercan’ın da yönetmen koltuğuna oturtulması dizinin seyircideki etkisini değiştiremedi.

Sadakatsiz ve Kuruluş Osman adlı diziler karşısında reyting savaşı veren dizinin tüm umutları ve şansı tükenmiş gibi. Son değişikliklerde reytinglere çare olmayınca FOX TV’nin dizi hakkındaki kararı merak konusu.

Dizinin yüksek bütçesi nedeni ile sırada bekleyen yeni diziler için ekranlardan sırada ki ilk elenen dizi olması muhtemel.