Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz son bölümünde Melih ve Bahar karakterleri neden yoktu? Yeliz Kuvancı ile Ali İl diziden ayrıldı mı?

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz dizisi bub akşam yayınlanan son bölümünde yine izleyicisini ekrana kitledi.

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinde uyarlanan Sadakatsiz dizisi yeni sezonda orjinal konudan saparak bamnbaşkan şekilde ilerledi. Sadakatsiz bu akşam yayınlanan bölümde yine heyecan doruktaydı.

Sadalatsiz dizisinde bu akşam ki bölümünde Volkan, Asya'ya Aras'ın evli olduğunu ve her şeyi hatırladığını söyleri. Asya yeniden darbe yemiş ve intikam planı yapmaya başlamıştır. Diğer yandan Leyla ise boş durmaz ve Asya'nı peşine düşer. 

Sadaktsiz bu akşam yayınlanan 39. bölümde Bahar ve Melih karkaterleri hiç görülmedi. Sadakatsiz dizisinde Bahar ve Melih karkakterleri neden yoktu. 

Sadakatsiz dizisinde Bahar karakterini canlandıran Yeliz Kuvancı ve Melih karkaterini canlandıran Ali İl diziden ayrıldı mı?

Sadakatsiz son bölümü izleyenler Bahar ve Melih'i bu akşam hiç görmedi. Son olarak geçtiğimiz hafta Bahar hamile olduğunu Melih'e söylemiş ve ikili arasındaki buzlar erimişti.

Peki Bahar ve Melih bu akşamki bölümde dizide neden yer almadı? Melih İl ve Yeliz Kuvancı diziden ayrıldı mı?

İzleyicilerin merak ettiği soruyu yanıtlayalım. İki oyuncunun da dizden ayrıldığına dair bir bilgi yok. İki oyuncunun da gelecek hafta dizide yer alması bekleniyor.