Fox TV ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana etkili konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile ilgi çeken Kanunsuz Topraklar dizisine sürpriz bir isim dahil oldu. Kanunsuz Topraklar dizisine dahil olan ünlü oyuncu ve mankenin kim olduğu merak konusu oldu.

Cevdet Mercan ve Serhan Şahin’ in yönetmenlik yaptığı Kanunsuz Topraklar dizisi, Fox TV’nin en iddialı dizileri arasında yer alıyor. Hem konusu açısından hem de güçlü kadrosu ile dikkat çeken Kanunsuz Topraklar dizisi her geçen gün kadrosunu genişletmeyi sürdürüyor. Sevilen dizi Kanunsuz Topraklar’ a dahil olan oyuncu merak konusu oldu.

7_1280x720

 Kanunsuz Topraklar Dizisine Bomba Transfer Kim?

Gold Film imzasını taşıyan Kanunsuz Topraklar dizisi etkili konusu ile izleyiciden tam not aldı. Kanunsuz Topraklar Dizisinin hikâyesi: 1939 senesinde kömür şehri olan Zonguldak’ta bir kasabada madenci Davut, kardeşleri ve ana-babasıyla mütevazı bir hayat sürmektedir. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey isminde zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik Bey yüzünden maden çöker.

Davut, var olan düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik Bey’in de Davut için hiç beklenmeyen bir teklifi vardır. Malik Bey’in kızı Gülfem hayatın gerçeklerinden uzak, korunarak büyütülmüş ve yetiştirilmiştir. Gülfem; ele avuca gelmez, söz dinlemez, hatta kaba-saba bir adam olarak gördüğü ve nitelendirdiği Davut’a zaman geçtikçe içten içe hayranlık duymaya başlar. Malik bey ise kızı Gülfem’i, Ali Gelik adında zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi düşünmektedir.

Hikâyesi ile yayınlandığı ilk günden itibaren dikkat çeken Kanunsuz Topraklar dizisi birbirinden yetenekli oyuncu kadrosuna sahip. Yapımcısının Faruk Turgut, senaryosu Can Sinan’ a sahip ve yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ ın oturduğu Kanunsuz Topraklar dizisinin başrollerinde Esra Bilgiç, Uğur Güneş ve Necip Memili gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Fox TV’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar dizisinin kadrosunda ayrıca Kaan Taşaner, Murat Daltaban, Doğaç Yıldız, Ezgi Çelik, Onuryay Evrentan, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal ve Onay Kaya gibi oyuncular da yer alıyor.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Gold Film imzası taşıyan Kanunsuz Topraklar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu açısından oldukça etkili bir dizi oldu. Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kanunsuz Topraklar dizisine bomba bir transfer yapıldı. Dizinin hayranlarını merak ettiği yeni transfer de oldukça ilgi göreceğe benziyor. Ünlü oyuncu ve manken Başak parlak uzun bir aradan sonra Kanunsuz Topraklar dizisi ile ekranlara geri döndü. Başak Parlak dizide Bahar karakterini canlandıracak. Bahar karakteri Necip Memili’ nin hayat verdiği Ali Gelik karakterinin hayatına girecek.

32 yaşındaki başarılı ve güzel oyuncu Başak Parlak, Kanunsuz Topraklar dizisinin 10.bölümünde ilk kez izleyici ile buluşacak. Bahar güçlü ve zengin bir kadın olarak kadroya dahil oluyor.  Bahar ve Ali arasında neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu. Başak Parlak dizide güzelliği ile herkesi etkileyecek.

1_1280x720-4

Peki, Başak Parlak Kim?

32 yaşındaki ünlü model ve oyuncu Başak Parlak dizilere yeniden dönüş yapmanın mutluluğunu yaşıyor. En son Fox TV ekranlarında yayınlanan Şevkat Yerimdar adlı dizide yer alan ünlü oyuncu Başak Parlak, aradan dört yılın geçmesi ile yeniden aynı kanalda bir dram türünde yapım ile yerini aldı.

Ünlü oyuncu Başak Parlak, 3 Kasım 1989 tarihinde Tekirdağ’ da doğdu. Başak Parlak, Türk oyuncu ve mankendir. 32 yaşındaki Başak Parlak Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni kökenli bir ailede dünyaya geldi. Ünlü oyuncu Başak Parlak, 2007 senesinde rol aldığı Fikrimin İnce Gülü ve daha sonra 2008 yılında başrol olduğu Serçe dizisiyle tanındı. 2017 yılında Kış Güneşi isimli dizisinde Seda karakterine hayat verdi. Ancak Kış Güneşi dizisi düşük reyting oranlarından dolayı dizi 18.bölümde sona erdi.