Show TV'nin yeni dizisi Aziz'de Fransız Delege Mösyö Pierre fırtınası sosyal medyayı vurdu! Fırat Tanış'ın canlandırdığı fransız delege ile Efnan sahnelerinin büyük başarısı!

Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın yer aldığı Show TV'nin yeni dizisi Aziz başarısını her geçen gün artırarak sürdürüyor..

Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın yanı sıra kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Elif Sönmez, Baran Akbulut, Cenan Çamyurdu, Suzan Kardeş gibi isimlerin yer aldığı Aziz dizisi büyük beğeni topladı.

Cuma akşamları ekrana gelen Aziz dizisi reytinglerde kendisine yer buldu. Her geçen gün AB oranını arttıran Aziz dizisi Cuma akşamları yerini sağlamlaştırmış görünüyor! Arka Sokaklar, Kırmızı Oda ve Aşk Mantık İntikam dizilerini geride bırakmayı başaran Aziz dizisindeki karakterler de hayran kitlesini yaratmayı başardı. 

İngiliz yapımı Poldark dizisinden telif hakları alınmadığı iddia edilerek çalıntı söylentilerinin yaşandığı Aziz iddialara açıklama yapmadan sağlam adımlarla ilerliyor.

03 medyanın yapımcılığını yaptığı dizi her geçen gün daha da fazla adından söz ettiriyor. Ama dizide bir isim var ki kendine hayran bıraktı. Dizide aslında kötü karakter olacağı düşünülen delege Mösyö Pierre karakterine hayat veren Fırat Tanış oynadığı Fransız delege rolü ile çok beğenildi.

aziz-son-bolum-tek-parca-izle-5-bolum-3-aralik-show-tv-aziz-5-bolum-full-izle-youtube-1638562648

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Fırat Tanış'ın Fransız aksanı ile Türkçe konuşması çok sevilirken aslında iyi yapısı, kötü ve iyi arasında gidip gelmesi de seyirci kendisine bağladı. Milliyetçi bir hikayesi de olan Azizi dizisi basitlik yapmadı ve Fransız olduğu için delegeyi tamamen pislik bir kötü gibi göstermedi. 

Özellikle Aziz dizisinin son bölümünde yer ile Eflan ve Mösyö sahneleri sosyal medyaya damga vurdu. İzleyiciler Mösyö ile Efnan sahnelerinin daha fazla olması gerektiğini yazdı. Sosyal medyada Aziz dizisi izleyicileri "Lütfen Pierre'i kötü yapmayın Efnan'a yardımcı olduğu sahneler çoğalsın" yorumları yapıldı. 

Fırat Tanış Netflix'te yer alan Kulüp dizisisinde canlandırdığı Çelebi rolü ile de büyük beğeni toplamıştı. Hayatımıza Genişi Aile dizisindeki koyu Bilal karakteri ile giren ve o rolü ile de kendisine hayran bırakan ve Fırat Tanış her rolün hakkını vermesi ile takdir topluyor.