Hepimizin zaten neredeyse emin olduğu Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu aşkının gerçek olduğunu iddiaları ile açıklık getirdiği Onur Akay kim? Onur Akın Neslihan Atagül evliliği ile ilgili ne dedi?

Sanat dünyasının kötü haberlerinin olmazsa olmazı Onur Atay bu defa Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül evliliği ile konuştu.

Magazin gazetecisi Bilal Özcan'ın canlı yayınına çıkan Onur Atay Kadir Doğulu'nun Serra Arıtürk ile 6 aydır aşk yaşadığını ve yakın tarihte Doğulu ve Arıtürk'ün iki hafta ortadan kaybolduğunu söyledi.

Aşkın Tarifi dizisinde beraber rol alan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün dizi serüveni kısa sürmüş ama daha dizi bitmeden bile aşk iddiaları ortalığa yayılmıştı. Sosyal Medya’daki tutumları, birbirleri ile olan diyalogları takipçiler tarafından sürekli bir şekilde Kadir Doğulu’yu evli olduğunu hatırlatır şekilde eleştiri yağmuruna tutmuştu.

60be22e055427f3658d749c6

Aşkın tarifi ekranlara geldiği günden bu yana özellikle sosyal medyada Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk arasında rol değil gerçek bir aşkın var olduğu zaten sadece konuşulan değil sadece onay bekleyen bir tespit olarak yer almaya devam ediyordu.

Her ne kadar Kadir Doğulu tek ya da eşi Neslihan Atagül ile evliliklerinde sorun olmadığını, Serra Arıtürk’ün rol arkadaşlığını beyan etse de durumun böyle olmadığını magazinin itirafçısı Onur Akay anlattı.

Dizideki partner uyumu olarak adlandırılan durumun aslında büyük bir uyum değil büyük bir aşk olduğunu ve yaklaşık altı aydır Serra Arıtürk ve Kadir Doğulunun yasak bir aşk yaşadıklarını anlatan Onur Akay bunu da çok önemli bir kaynaktan öğrendiğini dile getirdi.

ONUR AKAY KİM?

1977 Ankara doğumlu ünlü Türk sanat müziği ses sanatçısı, bestekâr, şair, yazar, sunucu ve aynı zamanda oyuncu olan Onur Akay, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Musikisi Nazariyatı kökenli olup Haliç Üniversitesi Türk Musikisi Ses Eğitimi mezunudur. Döneminin en ünlü en değerli hocalarından dersler alıp ortak çalışmalarda bulunmuştur.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Mesam üyesi olan ve basında bir dönem basın Zeki Müren'in veliahtı olarak anılan isim, TRT repertuvarında çok sayıda eseri olan ve birçok şiiri bestelenen değerli bir sanatçı.

Tiyatroya da çocuk yaşta başlayan değerli isim aslında şiirleri, kitapları, şarkıları derken on parmağında on marifet olan nadir başarılı isimlerden.

Değerli sanatçını aldığı bazı ödüller ise;

Yüzyılın Bestekârı Ödülü

Yılın Sanatçısı Ödülü

Yılın Söz Yazarı Ödülü

30. Sanat Yılı Ödülü