Tüm izleyicileri her hafta Çarşamba aksamı Tv8 de ekran başına toplayan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi umulmadık beğeni kazanmıştır.

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Dizinin hikâyesi olarak  başladığından itibariyle reyting olarak değil ama kadının  anne olmanın, olmamanın acısını yansıtan ekranı kitleyen dizidir. Dizinin konusu ile birlikte tüm oyuncu kadrosuyla da güçlüdür. Dizide ki rolleri gereği yansıttıkları karakterleri güçlü oyunculukları ile birebir taşımaktadırlar. İşte bu dizinin dikkatleri çekmesinin temeli güzel  konuya değinilmesi ve rolün dışında gerçeği yansıtıyorlar.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Olgun Toker, Selin Yeninci başrol karakterlerini oynayanlardır. Dizinin ilk bölümünde  Helvacıoğlu’nun canlandırdığı defne çınarla olan evliliğinde anne olmasının heyecanıyla çocuğunun doğmasıyla kaçırılması defneye  acı verir. Bu acıyı yasarken Çınarın yanında olmaması da düşündürücüdür. Meryem ise ilk çocuğunu doğumda kaybettiğini bilerek acı çeken kadındır. Defne ve Çınar'ın evlerine temizliğine gitmektedir. Dizinin ilk bölümünün dikkat çekmesiyle çoğu izleyiciye hitap etti. Reytingi  düşük olsa da izleyicileri de etkilediği doğrudur.

Müthiş Çıkış Yakalayan Dizi Karakteri

Dizinin ilk bölümünde dikkatleri üzerine çekerek diziye iyi bir şok etkisi yarattı. Evet diziye bu etkiyi veren kişi selin Yeninci, Meryem karakteri canlandırması ile  izleyiciyi ekrana kilitledi. Annenin sırrıdır çocuk dizisinde Meryem birliktelikten hamile kalır ve doğum yaptığında çocuğunu ondan alırlar. Anne olamayan Meryem başkasıyla evlenir. Defne ve Çınar ’in evine temizlik isine gider. Ama sahte bir hamilelikle eşini kandıran Meryem  defnenin çocuğunu kaçırır. 
Dizinin ilk bölümünde Selin Yeninci performansı ile müthiş bir çıkış yaparak ilk bölümünde konu itibariyle dikkat çekti. Sonraki bölümlerde biraz duraklama olsa da son iki bölümünde daha fazla izleyiciyi artırdı. Yalnız dizinin uzun süreli olmadığı için final yapılacağı söylentisi çıktı. Dizi Çarşamba akşamı yayınlandığından izleyiciler başka diziyle çakışmadığından daha rahat bakmaktadır. Dizinin bu hafta ki bölümünde daha farklı ilgi çekici konularla ekrana gelecektir. Ayrıca 8 Haziran Çarşamba aksamı yayınlanan diziye 3 bölümüne Hira Koyuncuoğlu katılacak. 

Annenin sırrıdır dizisinin tüm oyuncuları güçlü kadrosuyla bir araya gelmiş ünlü yıldızlardır. Dizinin konusu gereği başrol olan Engin Öztürk'ün oynadığı Sadun karakteri ve İrem Helvacıoğlu'nun oynadığı defne karakterinin yaşam hikâyesini daha farklı anlatılabilirdi. Bu dizide Defne ve Sadun ön plandadır. Çınar ve defne beraberliğinde ise Çınar'ın hayatında biri vardır. O kişide Defnenin en yakın kız arkadaşıdır. Yani Sadun geçmişinde iyiyken şimdi kötü karakterde ama Çınar eşini en yakın arkadaşı ile aldatan kocadır. Dizinin bu bölümünde Sadun’un defneyle olan beraberliği iyi yönde anlatılmalıydı.

Annemin Sırrıdır Çocuk Dizisi Final mi?

Annenin sırrıdır çocuk dizisi rollerini iyi yapan güçlü ünlü oyuncuların bir araya geldiği bir dizidir. İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Olgun Toker'in başrollerde yer aldığı annemin sırrıdır çocuk dizisi reytinglerde başarısını gösteriyor. Dizinin başarısından dolayı devam etmesi düşünülse de, tek sezonluk bir anlaşma olduğundan düşünülmüyor. Yalnız dizi konusunun daha gelişmesi ve güçlü oyunculuk yeteneği sayesinde daha geniş izleyici kitlesi oluşturdu. Sosyal hesaplardan gelen beğenilerin ve izleyici desteklerin olması final kararı alınmasını değiştirebilir. 

Dizi çekimleri yapılırken yapımcısı senaristi ve rejisörü ile yapılmaktadır. Dizi yayına gireceği zaman yayın veren kanalla ve dizinin yapımcısıyla anlaşma yapılır. TV 8 kanalı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin final verme aşamasında iyi düşünmeli. Çünkü dizinin sonra ki sezon bölümleri daha reyting artırırsa final kararı TV 8 için iyi olmaz.