Star TV ekranlarında fırtınalar estiren Kaderimin Oyunu dizisi büyük bir ilgiyle izleniyor. Ancak dizi ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Skandal iddiaya göre dizinin ilerleyen dönemlerde final ya da sezon finali yapılacağı ifade ediliyor.

Kaderimin Oyunu dizisi her hafta cuma günü akşamları Star TV ekranlarında yer alıyor. Gerek hikâyesi gerekse de başarılı oyuncuları ile dikkat çeken dizi ile ilgili neler oluyor soruları ortaya çıkıyor. Ünlü isimlerin yer aldığı dizi ile ilgili ortaya çıkan sorular arasında geriye kaç bölüm kaldı dizi bitiyor mu şeklinde sorular bulunuyor. Henüz bir açıklama yapılmazken dizi yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak.

Kaderimin Oyununda Geride Kaç Bölüm Kaldı

Ekranların nefes kesen dizileri arasında yer alan Kaderimin Oyunu büyük bir heyecan içerisinde takip ediliyor. Son günlerde ortaya çıkan bir haberde ise geride kaç bölümün kaldığı bilgisi yer alıyor. Konuya dair ise henüz net bir bilgi paylaşımı yapılmasa da izleyiciler bu konu hakkında araştırma yapıyor. Her yeni bölümde farklı bir heyecan yaratan dizi ile ilgili final yapacağı haberleri dilden dile dolaşmaya devam ediyor. Kaderimin Oyunu dizisinde geriye kaç bölüm kaldı diye merak edenler dizinin fan sayfasından her gün araştırma yapıyor. Bu hafta cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm ise yine nefesleri kesecek.

Dizi Tek Sezon Yayınlanacak

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Star TV ekranlarının en fenomen yapımları arasında yer alan Kaderimin Oyunu dizisinin tek sezon olarak yayınlanacağı bilgisi daha önceden açıklanmıştı. Bu konudan sonra ise dizi kulislerinde yeni söylemler ortaya çıktı. Şimdi ise izleyici dizi hakkında kaç bölüm kaldığı araştırılıyor. Yeni sezonda ekranlarda olan dizinin ise ilerleyen bölümlerde final yapacağı iddia ediliyor. Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak gibi başarılı kadrosu olan dizinin final yapacağı haberleri seyirciler arasında ise tepkiye neden oldu. Yerli dizi grubunda yer alan Kaderimin Oyunu dizisi yapımcıları henüz net bir açıklama yapmasa da dizinin final yapacağı konuşuluyor. Yeni bölüm ise Cuma akşamı ekranda olacak.

Kaderimin Oyunu Finale mi Gidiyor

Dizi normalde ilgiyle izlense de reytinglerde ne yazık ki istenilen sonuç elde edilemiyor. Bu bakımdan da ikinci sezon da yayında olmayacağı yönünde haberler yer alıyor. İkinci sezon yayını içinse bir açıklama ya da bilgi paylaşımı yapılmadı. Her hafta cuma günü akşamları Star TV ekranlarında yer alan diziye dair öne çıkan haberler tartışmaları da beraberinde getiriyor. 
Yapımcıların ise önümüzde ki günlerde yeni bir açıklama yapmaları bekleniyor. Kaderimin Oyunu dizisi güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olsa da reyting sıralamalarında istenilen sonuçlara ulaşılamadığı ifade ediliyor. İkinci sezon ise dizinin yayında olmayacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

Kaderimin Oyunu Dizisi de Final Yapacak

Star TV ekranlarında toplamda 24 bölümü yayınlanan Kaderimin Oyunu isimli dizi de final tarihi kesinleşti. Söz konusu dizinin 17 Haziran Cuma akşamı 26. Bölümü ekrana gelecek ve dizi bu tarihte şahane bir finalle ekranlara veda edecek. Dizinin hayranları ise bu haber karşısında tepki verirken yapımcılar ikinci sezona gerek kalmadığını belirtiyor. 

Kaderimin Oyunu dizisi de erken final yapan diziler arasında olacak. Yeni bölüm ise cuma akşamı yine nefeslerin tutulmasına neden olacak. Reytinglerde yaşanan düşüş sebebiyle erken final kararı alan dizide Asiye ve Cemalin birbirlerine duyduğu aşk ele alınıyor. Ancak dizi iki hafta sonra finale gidecek.