Star TV’nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu Helin kimdir? Kaderimin Oyunu Helin’i hangi oyuncu oynuyor? Meriç Aral kimdir? Meriç Aral kaç yaşında? Meriç Aral biyografisi? Meriç Aral oynadığı diziler? Meriç Aral sevgilisi kim? Meriç Aral ne mezunu?

Star TV ekranlarında bu akşam Emre Bakaşasak yönetmenliğinde başlayan Kaderimin Oyunu konusu ve oyuncuları ile iddialı başlıyor. Nazlı Heptürk’ün yapımcısı olduğu ve senaryosunda Gül Abus Semerci imzası bulunan dizi konusu ile zaten gündemdeyken dizinin ekranlarda başlaması ile oyuncuları merak konusu oldu.

NGM Medya imzası ile Star TV’de bu akşam başlayan Kaderimin Oyunu genç ve iki çocuk annesi Asiye ve yaşam mücadelesinde eşlik etmek üzere hayatına bir rastlantı sonucu giren varlıklı bir ailenin oğlu olan Mahir’in başından geçenler ve verdikleri mücadeleyi konu alıyor.

Kaderimin Oyunu’nun oyuncu kadrosunda ise Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak, Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu, Müfit Kayacan, Ülkü Duru, Kaan Çakır, Iraz Akçam, Yıldırım Özcan, gibi oyuncular yer alıyor.

Kaderimin Oyunu Helin karakteri araştırılan isimlerden olmayı başardı. Kaderimin Oyunu Helin kimdir? Kaderimin Oyunu Helin’i hangi oyuncu canlandırmaktadır? Kaderimin Oyunu Helin gerçek adı ne?

helin4

Kaderimin Oyunu Helin’i Meriç Aral canlandırmaktadır. Meriç Aral kimdir? Meriç Aral nereli? Meriç Aral kaç yaşında Meriç Aral hangi dizilerde rol aldı?

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

MERİÇ ARAL KİMDİR?

17 Kasım 1988, İstanbul doğumlu Meriç Aral İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur.

Film asistanı olarak kısa bir süre görev aldığı setlerde Sultan adlı dizi ile ilk deneyimini gerçekleştirdi ve oyunculuk eğitimi almaya başladı. Medcezir'deki 'Hale' rolüyle tanınan oyuncu sonrasında Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı Unutursam Fısılda adlı filmde oynayarak dikkat çekti. Asıl şöhreti ise Medcezir'deki 'Hale' rolüyle yakaladı.

Oyuncu Meriç Aral uzun süredir mutlu bir birliktelik yaşadığı usta isim, Leyla ile Mecnun’un İsmail Abisi Serkan Keskin ile de tanınıyor.

MERİÇ ARAL’IN ROL ALDIĞI DİZİLER

2012      Sultan   Diyar    

2013      Medcezir            

2016      Yüksek Sosyete               

2017      Söz        

2020      Kırmızı Oda        

MERİÇ ARAL’IN ROL ALDIĞI FİLMLER

2013      Balayı                   

2014      Muska Melis    

2014      Unutursam Fısılda          

2015      Hesapta Aşk      

2017      Cingöz Recai      

2018      Yanımda Kal      

2020      Biz Böyleyiz