Star TV’nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu Zahide kimdir? Kaderimin Oyunu Zahide’yi hangi oyuncu oynuyor? Esra Dermancıoğlu kimdir? Esra Dermancıoğlu kaç yaşında? Esra Dermancıoğlu biyografisi? Esra Dermancıoğlu oynadığı diziler? Esra Dermancıoğlu sevgilisi kim? Esra Dermancıoğlu ne mezunu?

Nazlı Heptürk’ün yapımcılığında çekilen ve Star TV ekranlarında bu akşam başlayan Kaderimin Oyunu Cuma günleri için iddialı olarak yayın hayatına başlıyor. Yönetmen koltuğunda Emre Bakaşasak ve senaryosunda Gül Abus Semerci imzası gelen dizi öncesinde konusu ile oldukça merak edilmişti. Şimdi ise dizinin ekranlarda başlaması oyuncuları ile de merak olmuş durumda.

NGM Medya imzası ile bu akşam başlayan Kaderimin Oyunu konusu ise genç ve iki çocuk annesi Asiye ve yaşam mücadelesinde eşlik etmek üzere çıktığı yolda hayatına giren varlıklı Mahir’in başından geçenler ve verdikleri ikili mücadele.

Kaderimin Oyunu’nun oyuncu kadrosunda ise Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak, Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu, Müfit Kayacan, Ülkü Duru, Kaan Çakır, Iraz Akçam, Yıldırım Özcan, gibi isimler yer almakta.

Kaderimin Oyunu Zahide karakteri oyunculuk performansı ve tanıdık siması ile dikkatleri çekmiş durumda.  Kaderimin Oyunu Zahide kimdir? Kaderimin Oyunu Zahide’yi hangi oyuncu canlandırmaktadır? Kaderimin Oyunu Zahide’nin gerçek adı ne?

zahide5

Kaderimin Oyunu Zahide’yi başarılı isim Esra Dermancıoğlu canlandırmaktadır. Esra Dermancıoğlu kimdir? Esra Dermancıoğlu nereli? Esra Dermancıoğlu kaç yaşında Esra Dermancıoğlu hangi dizilerde rol aldı?

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

ESRA DERMANCIOĞLU KİMDİR?

7 Aralık 1968 doğumlu usta oyuncu Pierre Loti lisesi mezunlarındandır. Akademik eğitimini Franklin College İsviçre'de tamamlayan Dermancıoğlu, Şahika Tekand'ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi ve Derya Alabora'nın konservatuvarında ses dersleri almıştır.

Oyunculuk kariyerine ise ilk olarak, bir arkadaşının doğum gününde Gülse Birsel'in teklifi ile başlayan isme Avrupa Yakası’nda konuk oyuncu olarak yer verilmiş sonrasında ise çeşitli dizi ve filmlerde görev almıştır.  

Fatmagül'ün Suçu Ne? isimli televizyon dizisinde Mukaddes rolü ile asıl şöhretini yakalayan Esra Dermancıoğlu ayrıca Cümbüş adlı müzik aletinin mucidi Zeynel Abidin Cümbüş’ün torunu olarak da biliniyor.

Eşinden oyuncu olmasını istemediği için boşandığını belirten ismin bu evliliğinden bir kızı bulunmakta.

Geçtiğimiz günlerde Esra Dermancıoğlu kendisinden 15 yaş küçük oyuncu Murat Bakcı ile yaşadıkları beraberlik ile magazinde yer almıştı.

ESRA DERMANCIOĞLU’NUN ROL ALDIĞI DİZİLER

    Sen Harikasın

    Avrupa Yakası

    Fatmagül'ün Suçu Ne?

    Küçük Hesaplar

    Doksanlar

    Sil Baştan

    Serçe Sarayı

    Muhteşem Yüzyıl: Kösem

    Kırgın Çiçekler

    Şahin Tepesi

    Bir Zamanlar Çukurova

ESRA DERMANCIOĞLU’NUN ROL ALDIĞI FİLMLER

    Moral Bozukluğu ve 31

    Kadın İşi: Banka Soygunu

    Hayalet Dayı

    Merdiven Baba

    Ayla