Star TV’nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu Cemal kimdir? Kaderimin Oyunu Cemal’i hangi oyuncu oynuyor? Akın Akınözü kimdir? Akın Akınözü kaç yaşında? Akın Akınözü biyografisi? Akın Akınözü oynadığı diziler? Akın Akınözü sevgilisi kim? Akın Akınözü ne mezunu?

Bu akşam Star TV ekranlarında başlayan Kaderimin Oyunu yönetmen koltuğunda Emre Bakaşasak  ve senaryosunda Gül Abus Semerci imzası ile ekranlara geliyor. Konusu ve oyuncuları ile iddialı olan Kaderimin Oyunu aylar öncesinde konusu ile merak edilirken dizinin ekranlarda başlaması ile oyuncuları merak konusu oldu.

NGM Medya imzası ile Star TV’de bu akşam başlayan Kaderimin Oyunu dizisinin genç ve iki çocuk annesi Asiye ve yaşam mücadelesinde eşlik etmek üzere hayatına bir rastlantı sonucu giren Mahir’in başından geçenleri konu etmektedir.

İdiialı dizi Kaderimin Oyunu’nun oyuncu kadrosunda ise Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak, Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu, Müfit Kayacan, Ülkü Duru, Kaan Çakır, Iraz Akçam, Yıldırım Özcan, gibi isimler yer alıyor.

Kaderimin Oyunu Cemal karakteri dikkatleri çekmiş durumda.  Kaderimin Oyunu Cemal kimdir? Kaderimin Oyunu Cemal’i hangi oyuncu canlandırmaktadır? Kaderimin Oyunu Cemal gerçek adı ne?

cemal6

Kaderimin Oyunu Cemal’i Akın Akınözü canlandırmaktadır. Akın Akınözü kimdir? Akın Akınözü nereli? Akın Akınözü kaç yaşında Akın Akınözü hangi dizilerde rol aldı?

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

22 Eylül 1990, Ankara doğumlu Akınözü, TED Ankara Koleji mezunlarından. Matematik alanında da lisans eğitimi alan oyuncu üniversite hayatı sonrası oyunculuğa yöneldi. 

Akın Akınözü, 2014 yılında Azrail isimli sinema filmi ile setlere adım attı. 2015 yılında ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında oldu. Asıl çıkışını ise 2019 yılında Hercai dizisi ile yaptı.

Hercai dizisinin genel koordinatörü olan Suat Erdoğmuş tarafından Akın Akınözü'nün "sette olay çıkardığı ve küfürler ettiği" gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulunulmuş olan Akınözü ilk olarak sessiz kalmış sonrasında ise iddiaları reddederek ilgili resmî makamlara müracaat ettiğini açıkladı. Dava ise halen sürmekte.

Akın Akınözü’nün kurumsal hayatta pazarlama alanında çalışan ve Amerika’da tanıştığı Sandra Pestemalciyan ile uzun dönemdir sevgili olduğu biliniyor.

AKIN AKINÖZÜ’NÜN ROL ALDIĞI DİZİLER

2015      Muhteşem Yüzyıl Kösem             

2016      Arkadaşlar İyidir              

2017      Aslan Ailem       

2018      Payitaht: Abdülhamid   

2019      Hercai   Miran Aslanbey               

KADERİMİN OYUNU CEMAL KİMDİR?

Genç yaşında iki çocuğuyla tüm yoksunluğuna rağmen yaşam mücadelesi veren bir kadın olan Asiye’ye görür görmez aşık olan karakterdir.