Kısa bir süre önce ayrılan başarılı oyuncular Aras Bulut İynemli ve Bige Önal barıştı! Örnek bir çift olan Aras Bulut İynemli ile Bige Önal çifti aynı yerden fotoğraf paylaştı!

Çukur'un Yamaç Koçavalı'sı Aras Bulut İynemli ile son olarak Sen Çal Kapımı ve Bir Başkadır dizilerinde yer alan Bige Önal barıştı!

Aras  Bulut İynemli ile Bige Önal barıştı mı sorusu Aras Bulut İynemli'nin paylaşımı ile yanıt buldu! Bige Önal'in 6 gün önce yaptığı paylaşımdaki aynı yerde paylaşım yapan Aras Bulut İynemli barışmayı duyurmuş oldu. 

Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi? Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi?

6 yıllık ilişkilerinin ardından geçtiğimiz aylarda ayrılmışlardı. İkilinin sık sık barıştığında dair iddialar oratya atılmış ancak doğrulanmamıştı!

Son olarak Show TV'den yayınlanan reyting rekortmeni dizi Çukur'da yer alan başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli ile Bige Önal barıştı!

Örnek bir çift olarak magazin dünyasında hem hayranlar hemde magazincilere tavırları ile her zaman alkış alan bir çift olan Aras  Bulut İynemli ile Bige Önal barıştı. Geçtiğimiz yaz tatillerinde kendilerini görüntüleyen muhabirlerin otel görevlileri tarafından itilmesine müdahele eden ve çekime izin veren hayranları tarafından da çok yakıştırılan hayvanlara, doğaya, toplumsal olaylara duyarlılıkları ile örnek bir çift olan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal barıştı! 

 Aras  Bulut İynemli ile Bige Önal'ın aynı sahilden yaptıkları paylaşım barışma duyurusu oldu.

Şu sıralar Atatürk'ü canlandıracağı film projesi için çalışan Aras Bulut İynemli için bu aralar hem aşk hem de kariyer hayatı yolunda gidiyor.