Yasak Elma dizisinde flaş değişiklik! Oyuncu ve senaryo sil baştan! Yasak Elma beşinci sezon bölümleriyle ekrana gelirken izleyiciler bunu hiç beklemiyordu. Yasak Elma'da yaşanan değişim şaşırttı.

Fox TV ekranlarının sevilen, reytinglerin zirvesinden inmeyen dizisi Yasak Elma, 5. sezonuyla yola devam ediyor. İlk sezonundan bu yana izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran Yasak Elma'da bu sezon bir değişim daha yaşanacağının sinyalleri, dizinin efsane oyuncusu Şevval Sam'dan geldi. İzleyicinin ilgisini canlı tutmayı amaçlayan Yasak Elma, beşinci sezonunda yeni bir değişime daha imza atacağa benziyor. Yasak Elma'da reytingler ne zaman düşüş eğilimi gösterse ve izleyicinin ilgisi azalmaya başlasa aynı yönteme başvuruluyor.

Başlangıçta dram sunan Yasak Elma, şimdi de absürt komedi tadında ilerlemeye devam ediyor. Yine de reyting kaygısı taşıyan dizi değişimlerle ayakta kalıyor ve yoluna devam edyor. Senaristler de izleyicinin hiç beklemediği olaylarla kafa karışıklığı bir nevi heyecan katıyorlar. Diğer taraftan yapım ekibi de başta oyuncu kadrosu olmak üzere belirli aralıklarla değişerek izleyiciye yeni bir ürün sunuyor.

YASAK ELMA 5. SEZONUNDA DEĞİŞİM SİNYALLERİ

Yeni sezonuyla nefes kesmeye devam eden Yasak Elma dizisinde değişimler yolda! Bol entrikalı günlerin yaklaştığı Yasak Elma'da Yıldız ve Ender işbirliği yeniden hayata geçiyor. Çağatay ve Kumru'nun yasak aşk oyunu Yıldız'ın 'intikam' ateşiyle sönecek! Ender, Çağatay'a ve Kumru'ya olan düşmanlığını Yıldız işbirliğiyle ortaya koyacak. Doğan'ın ne planladığı ise izleyicilerin yorumuna bırakılmış durumda! 

Geçen 2 bölümde reyting zirvesinden inmeyen Yasak Elma'da izleyicilerin ilgisi yeniden diziye çekilmiş durumda. 5. sezonda yeni karakterlerin diziye dahil olması ve yeni bir entrika döneminin başlaması reytingleri yüksekte tutuyor. Ancak şimdi yeni bir değişim sinyali daha geldi!

sevval

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Dizinin 'Ender' karakteriyle izleyicileri büyüleyen güzel oyuncusu Şevval Sam, dizide her an her şeyin olabileceğini ve Yasak Elma'nın artık bir absürt komedi olarak kabul görmesi gerektiğini dile getirdi. 

Şevval Sam'ın bu sözleri Yasak Elma beşinci sezonda yeni değişimler kapıda dedirtti. Senaryo ve oyuncu kadrosunda ilerleyen bölümlerde büyük revizyonun yaşanabileceği iddiası izleyicileri heyecanlandırdı. Yasak Elma dizisinde yaşanacak senaryo ve oyuncu değişikliklerini ilk olarak sinehaber.com farkıyla sizlere ileteceğiz.