Oğulcan Engin ile Miray Daner el ele görüntülendi! Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin eski sevgilisi Ezgi Eyüboğlu'nu çabuk unuttu! Miray Daner'de Kubilay Aka'yı geride bırakmayı başardı yorumları!

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile oyuncu Miray Daner el eke görüntülendi! Oğulcan Engin ile Miray Daner sevgili mi?

Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım'ın eski eşi Ezgi Eyüboğlu ile ayrılıan Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile Kubilay Aka'nın aldattığı eski sevgilisi Miray Daner el ele görüntülendi. 

Oğulcan Engin, Ezgi Eyüboğlu ile dolu dizgin bir aşk yaşarken ikilinin ilişkisi bir sabah birbirlerini takipten çıkararak bittiği öğrenilmiş Oğulcan Engin bu ayrılığın nedeni olarak Ezgi Eyüboğlu'nu göstermişti. Oğulcan Engin yeni aşklara yelken açtı. 

Vatanım Sensin dizisinde Kubilay Aka ile tanışıp aşk yaşamaya başlayan Miray Daner aldatılmış ve bu olay magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Kubilay Aka, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yıldızı Hilal Altınbilek ile yakalanmıştı. Aka'nın daha sonra sosyal medyadan kadınlara mesaj attığı da ortaya çıkmıştı. Miray Daner ise bu kötün dedneyim sonrası aşkı Oğulcan Engin'de buldu. 

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

Verdiği kilolarla dikkat çeken Miray Daner yeni bir aşka mı yelke açtı?

Oğulcan Engin ile Miray Daner'in el ele olduğu iddiası Instagram magazin sayfalarına takipçiler tarafından gönderildi.