Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın rezil bir hale gelen boşanma davasında Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber düşüncelerini söyledi. Deniz son olarak kadınlara dair sözleri ortalığı germişti!

Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasındaki boşanma davası çirkin bir hale geldi. Taraflardan Özcan Deniz'in kadınlara dair son yaptığı açıklama sinirleri iyice gerdi.

3. sayfa haberlerinde gördüğümüz boşanma davaları artık neredeyse ünlüler dünyasına taşındı. Son olarak Özan Deniz ve Feyza Aktan arasında boşanma davasında önce çocuklar kullanıldı ardından da olay kadın erkek kavgasına getirildi.

Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti! Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti!

Özcan Deniz'in Feyza Aktan ile kavga görüntülerinin kurmaca olduğu yorumlarının ardından son olarak Deniz'in "Kadınlar para koparmak için evleniyor" açıklaması iyice sinirleri gerdi. 

Ünlülerde örnek evliliği ile takdir toplayan Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bir anne olarak bir yazı paylaştı.

Işıl Reçber şu cümleleri söyleyerek Özcan Deniz'e seslendi;

"Ne olursa olsun önce bir evlilik! Sonra çocuk var. Kimse kimseyi zorla evlendirmiyor. Seni evlilik dışı çocukla, kandırarak boşatarak vs. nikaha mecbur etmemiş. Hadi hata yaptın ama çocuk olmuş en yumuşak geçişle bitir, kadını bitirme.

Karınmış zamanında ömür boyu da o çocuğun annesi olmaya devam edecek. Nasıl biri olursa olsun bunu değiştiremezsin, anne... Çocuğun annesinden nefret etmesi en büyük boşluk ve kabusudur uzun hayat yolunda.. 

Beyefendiden ricam kusursuz şöhret yolunda çocuğun psikolojisini düşünüyorsa yeter. Daha fazlasına gerek yok.

Tüm haklı çıkma çabası ile yaptıkları su, elektrik, alt yapı olarak evladıyla kendisine dönecek bir gün. O zaman keşkeler için çok geç olur. Sevgilerle... "