Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Üniversite öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Kaan Yıldırım, Hadise’nin adının geçmesinden rahatsızlık duydu. Peki, hangi soru Kaan Yıldırım’ın kaçmasına neden oldu? İşte detaylar…

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Üniversite öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Kaan Yıldırım, Hadise’nin adının geçmesinden rahatsızlık duydu. Peki, hangi soru Kaan Yıldırım’ın kaçmasına neden oldu? İşte detaylar…

Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti! Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti!


Kaan Yıldırım ve Hadise aşkı geçmişe karışsa bile yankı uyandırmaya devam ediyor. Magazin muhabirlerinden üniversite öğrencilerine kadar herkesin aklındaki soru ‘’neden ayrıldıkları’’ yönünde oluyor. Son olarak Yıldız Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşiye katılan Kaan Yıldırım, Hadise ile ilgili sorular karşısında çileden çıktı. Kaan Yıldırım, bir üniversite öğrencisinin Hadise ile birlikteliğiniz sayesinde popüler oldunuz, bu konuda neler söyleyeceksiniz sorusuna muhatap oldu. Genç oyuncu eski aşkıyla ilgili yöneltilen soru karşısında ne yapacağını bilemedi. Soruya yanıt vermekten kaçınan Kaan Yıldırım, çareyi apar topar salonu terk etmekte buldu.

Kaan Yıldırım’ın öfkesi dinmiyor

Geçtiğimiz Haziran ayında yollarını ayırma kararı alan Hadise ve Kaan Yıldırım magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. O Ses Türkiye’deki jüri arkadaşı Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrap ile adı aşk dedikodularına karışan Hadise zor günler geçiriyor. Ebru Gündeş’in ihanet ve yasak aşkla ilgili sessizliği de iddiaları doğrular nitelikte değerlendiriliyor. Uzun yıllardır O Ses Türkiye’de jüri görevi üstlenen Hadise’nin Ebru Gündeş’in geri dönmesi ile program ayrılmasına karar verilmişti. Yakın dostu Acun Ilıcalı’nın dahi desteklemediği güzel sanatçı, Mehmet Dinçerler ile hızlı bir aşka yelken açtı. 

Hadise’den yeni hamle

Evlilik planlamaları içerisinde bulunan Kaan Yıldırım ve Hadise arasındaki ilişki yasak aşkın gölgesinde kaldı. Kaan Yıldırım, ailesinin de isteği üzerine Hadise’den ayrıldı. Kariyeri düşüşe geçen Hadise, Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başladı. Kaan Yıldırım ise bugüne kadar sessizliğini korumayı başarmıştı. Hadise hakkında olumsuz yorum yapmaktan kaçınan yakışıklı oyuncu daha fazla sessizliğini koruyamadı. Yakın çevresinden öğrenilen bilgilere göre Hadise ile aşk yaşadığı için pişman olduğunu sık sık dile getirmeye başladı. Kaan Yıldırım’ın kariyerine zarar verdiğine inandığı ilişkinin unutulmasını istiyor. Hadise ise yeni yaşını yeni sevgilisi ile birlikte Paris’te kutladı. Sık sık medyaya fotoğraf veren Hadise, yasak aşk haberlerini unutturmaya çalışıyor suçlaması ile gündeme geliyor.