Ünlü oyuncu İrem Sak’ın yeni sevgilisi Furkan Korkmaz’ın kim olduğu merak konusu. Furkan Korkmaz kimdir, ne iş yapıyor, nereli ve kaç yaşında?

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

NBA takımlarından Philadelphia 76ers forması giyen Türk profesyonel basketbolcu İrem Sak’ ın yeni sevgilisi Furkan Korkmaz en çok konuşulan konular arasında yer aldı. oyuncu İrem Sak dört ay önce ilişki iddialarını reddetmesine rağmen bu defa aşkı itiraf etti. İrem Sak’ ın yeni sevgilisi Furkan Korkmaz kimdir, nereli, ne iş yapıyor ve kaç yaşında haberin içeriğinde.

2_1280x720-47

İrem Sak’ın Yeni Sevgilisi Furkan Korkmaz Kimdir?

Oyuncu İrem Sak magazin gündeminin konuşulan isimlerinden bir oldu. Başarılı oyuncu İrem Sak, daha önce de Furkan Korkmaz ile beraber görüntülenmişti. Ancak ünlü oyuncu İrem Sak aşk iddialarını yalanlamıştı. Sak, bu defa çıkan aşk iddialarına karşı itirafta bulundu. Aşk hayatı ile ilgili açıklamalarda bulunan güzel oyuncu İrem Sak, Furkan Korkmaz ile aşk yaşadığını itiraf etti.

Güzel oyuncunun NBA takımlarından Philadelphia 76ers forması giyen Furkan Korkmaz ile ilgili çıkan aşk iddialarını itiraf etti. Sak, “Hayatınızda biri var mı? sorusuna yanıt olarak “Evet, hayatımda biri var. En son duyduğunuz şey doğruydu” şeklinde açıklama yaptı. İkilinin aşk yaşadığı ortaya çıktığında İrem Sak’ ın hayranları “çok yakışıyorlar” tarzında yorumlar yaparak sevinçlerini paylaştı.

5_1280x720-26

Furkan Korkmaz Ne İş Yapıyor, Nereli, Kaç Yaşında?

NBA takımlarından Philadelphia 76ers forması giyen Furkan Korkmaz, İrem Sak’ ın yaptığı itirafın ardından en çok merak edilen kişiler arasında yer aldı. Güzel oyuncu İrem Sak ile yakışıklı basketbolcu Furkan Korkmaz çiftinin yakıştırılması da dikkat çekti. Çiftin beraber mutlu oldukları da gözlerden kaçmadı.

Başarılı oyuncu İrem Sak ile yakışıklı sevgilisi Furkan Korkmaz ile bir süredir aşk yaşıyor. Birbirine yakıştırılan çiftin ilişkisinde göze çarpan bir diğer nokra ise aralarındaki yaş farkı oldu. 35 yaşındaki oyuncu İrem Sak ile yeni sevgilisi Furkan Korkmaz arasında 11 yaş farkı var. Öte taraftan İrem Sak Instagram’ dan neden fotoğraf paylaşımı yapmadığını da “Kendimi sosyal medyadan geri çektim" çünkü "Bir şey paylaştığımda başka yerlere çekiliyor. 'Buraya mı çekilecek, şuraya mı şekilecek?' diye düşünmekten ben olamıyorum. Beni yordular. Vallahi bir story attığımda elim ayağım titriyor artık. Artık resmen emekli oldum, atamıyorum artık" sözleri ile açıklama yaptı.

En son Bir Aile Hikayesi dizisinde rol alan İrem Sak’ ın yeni basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz sevenleri tarafından merak konusu oldu. Başarılı basketbolcu Furkan Korkmaz 24 Temmuz 1997 tarihinde İstanbul’ un Bakırköy ilçesinde dünyaya geldi. Korkmaz,  NBA takımlarından Philadelphia 76ers forması giyen Türk profesyonel basketbolcudur. Furkan Korkmaz, 2,04 metre boyunda ve şutör gard ve kısa forvet pozisyonlarında oynamaktadır.

Profesyonel basketbolcu olan Furkan Korkmaz, basketbola dokuz yaşındayken okul takımında oynayarak başladı. Daha sonra Korkmaz, Ardından Murat Murathanoğlu'nun başkanlığını yaptığı Başkent 34 adlı basketbol kulübünde oynadı. Başkent 34'teki antrenörü Leyla Çalışkan'ın Yeşilyurt Spor Kulübü'nde görev yapmaya başladıktan sonra başarılı basketbolcu Furkan Korkmaz da Yeşilyurt Spor Kulübü'nde oynamaya başladı. 2012 yılında ise daha 15 yaşındayken 250.000 dolar karşılığında Anadolu Efes'e transfer oldu. 24 yaşındaki yetenekli basketbolcu Furkan Korkmaz, Anadolu Efes genç takımıyla 2012-2013 sezonunda Türkiye Yıldızlar Ligi Şampiyonluğu'nu kazandı. Ardından Korkmaz, 2013-14 sezonunda ise Anadolu Efes'in Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden pilot takımı Pertevniyal ile Genç Erkekler Ligi şampiyonluğunu da kazandı. Furkan Korkmaz, aynı sezon Pertevniyal ile Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde 22 karşılaşmaya çıktı ve 4.4 sayı ortalamasıyla oynadı.