Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile biten ilişkisinin ardından magazin gündemine iş hayatında yaşadığı sıkıntılar ile geldi. Ünlü oyuncu Hande Erçel ile aynı menajerlik şirketine bağlı çalışan Demet Özdemir, tüm iş tekliflerinin Hande Erçel’e yapılmasına kızdığı söylendi.

Güzel oyuncu Demet Özdemir iş hayatında yaşadığı problemler ile gündeme geldi. Aynı menajerlik şirketine bağlı çalıştığı Hande Erçel’ e bütün tekliflerin gitmesi üzerine Demet Özdemir’ in kıskançlık krizine girdiği iddia edildi.

1_1280x720-48

Demet Özdemir’in Kıskançlık Krizi!

Sevgilisi ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç’ tan ayrılan Demet Özdemir, iş hayatında da bazı problemler yaşadı. Bu sefer 29 yaşındaki güzel oyuncu Demet Özdemir ve Hande Erçel cephesinde kıskançlık krizi yaşandı. Aynı menajerlik şirketine bağlı olan Demet Özdemir ve Hande Erçel arasında yaşanan kıskançlık krizi gerilmelere neden oldu.

Aynı menajerlik şirketinde çalışmalarına rağmen bütün iş tekliflerinin Hande Erçel’ e yapılmasına Demet Özdemir sinirlendi. Aşk hayatları ile magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel ile Demet Özdemir bu defa da iş hayatında yaşadıkları sorunlar ile gündeme geldi. İki başarılı, yetenekli, güzel ve çalışkan kadın arasında sinirlerin gerildiği iddia edildi.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

3_1280x720-45

Demet Özdemir, Hande Erçel’ i Takipten Çıkardı!

İki başarılı kadın Hande Erçel ile Demet Özdemir arasında yaşanan kıskançlık krizi iddialarından sonra kimseden herhangi bir açıklama gelmedi. Yaşanan krizin ardından ünlü oyuncu Demet Özdemir Hande Erçel’ i sosyal medya hesabı Instagram’ dan takip etmeyi bıraktı.  

Son olarak TV 8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan güzel oyuncu Demet Özdemir’ in Oğuzhan Koç ile biten ilişkisi ile magazin gündeminde olay olmuştu. İddialara göre ünlü oyuncu Hande Erçel ve Demet Özdemir arasında da kriz yaşandı. Hem aşk hayatında hem de iş hayatında mutsuz olduğu söylenilen Demet Özdemir’ in, birçok ünlü isim ile yeni projeler için anlaşan Disney Plus’ ın güzel oyuncu Hande Erçel’ e teklif götürmesi üzerine hıncını Erçel’ den alıp sosyal medyadan takipten çıkmıştı. Ancak kısa bir süre sonra başarılı oyuncu Demet Özdemir, güzel oyuncuyu yeniden takip etti. 28 yaşındaki güzel oyuncu Hande Erçel ise Disney Plus ile yeni bir proje için anlaşarak sevenlerine müjdeli haberi verdi.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir’ in aşk hayatındaki kriz iş hayatına da yansımışa benziyor. Ünlü sanatçı, oyuncu Oğuzhan Koç ile bir yıl süren ilişkisi kısa zaman önce biten güzel oyuncu Demet Özdemir, konu ile alakalı olarak da hiçbir açıklama yapmadı. Oğuzhan Koç ile olan ilişkisinin bitmesini de Demet Özdemir’ in istediği iddia edildi.

5_1280x720-25

Demet Özdemir Kimdir?

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, 26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli’ nde dünyaya geldi. Ünlü oyuncu birçok dizide yer alarak izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Güzel oyuncu Demet Özdemir, Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura (dizi), Çilek Kokusu, No.: 309, Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizilerdeki rolleri ile popüler oldu.

Güzel oyuncu Demet Özdemir’ in anneannesi Bulgaristan göçmeni olup anne babası ayrıdır. Başarışı oyuncu Annesi ve ablası ile İstanbul’ a taşınır. Geçmiş bir röportajda babası ile ilgili olarak “ Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır.” demişti.