Netflix’in popüler dizisi Bridgerton’ın yeni sezon yayın tarihi belli oldu. İlk sezonu soluksuz izleyen Netflix kullanıcıları ikinci sezon için sabırsızlıkla bekliyor. Peki 2022 yılında yayınlanacak Bridgerton ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak.

Dijital içerik devi olan Netflix’ in izlenme rekorları kıran dizisi Bridgerton ilk sezonda izleyicilerin akıllarını başından aldı. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile oldukça beğenilen Bridgerton ikinci sezonu sabırsızlıkla bekleniyor. Rekabetçi sosyete dünyasına dayanan Bridgerton dizisi eski dönemlerin Krallık aşkını konu alıyor.

1_1280x720-47

Bridgerton’ın İkinci Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

Netflix’in popüler dizileri arasında yer alan Bridgerton ilk sezon ile izleyenleri kendine hayran bıraktı. Dizinin konusu oldukça ilgi çekici oldu. İzlenme rekorları kıran Bridgerton Julia Quinn’ in romanlarındaki rekabetçi sosyete dünyasının eski zamanlardaki Krallık aşkı hikayenin temel konusu olarak ele alınıyor.

İzlenme rekorları kıran Bridgerton dizisi ilk ay 82 milyon kullanıcı tarafından izlenerek bir süreliğine Netflix’ in en çok izlenen dizisi unvanını kazandı. İlk sezonun bu başarısından sonra Bridgerton sevenleri ikinci sezonu sabırsızlıkla bekliyor. Netflix ikinci sezon için geçtiğimiz Aralık ayında ilk gösterimi olan fragmanı yayınladı. Yayınlanan ilk fragman ile dizinin ikinci sezonu için heyecan daha da arttı.

2_1280x720-46

Bridgerton İkinci Sezon Ne Zaman Yayınlanıyor?

Netflix’ in sevilen dizilerinden biri olan Bridgerton ilk sezonu 8 bölümden oluşmakta. İzleyenlerin aklını başından alan dizinin ilk sezonunda her bölüm yaklaşık bir saat uzunluğunda yayınlandı. Sevilen dizi Bridgerton konusu ise Bridgerton ailesinden birbirlerine çok bağlı olan sekiz kardeş, Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu arıyor. Sevilen dizi, ünlü yazar Julia Quinn’ in en çok satan romanlarından esinlenerek hazırlandı. Dizi, Quinn'in kaleme aldığı 8 kitaplık roman serisinden uyarlanıyor.

Yayınlandığı ilk aydan itibaren izlenme rekorları kıran Bridgerton dizisi ilk sezonu ile Netflix’ in en çok izlenen dizileri arasında yer almayı başardı. Dizinin ikinci sezonu izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Netflix’ in popüler dizileri arasında yer alan Bridgerton’ in ikinci sezon yayın tarihi açıklandı. Sabırsızlıkla beklenen dizinin ikinci sezonu 25 Mart 2022 tarihinde Netflix’ te yayınlanacak. Bridgerton dizisinin ikinci sezonunun da izlenme rekorları kıracağı tahmin edilmekte. Sevilen Bridgerton dizisinin ikinci sezonun yayın tarihini ilan etmek için bir de video paylaşıldı.

Bridgerton dizisinin ikinci sezon yayınlanma tarihi açıklandıktan sonra izleyici üçüncü ve dördüncü sezon yayınlanma tarihini de merak etti. Özellikle belirtmek gerekirse Bridgerton’ ın üçüncü ve dördüncü sezonun da geçtiğimiz aylar içinde onaylandığını da söyleyebiliriz.