Ünlü şarkıcı İrem Derici kendisi gibi şarkıcı olan Cem Belevi ile ilişkisi olduğunu itiraf etmişti. Derici’den sonra Cem Belevi’den de aşk itirafı geldi. Acaba ünlü çift evleniyor mu? İşte merak edilenler haberimizde…

Bir süredir ismi arkadaşı da olan ünlü şarkıcı Cem Belevi ile geçen İrem Derici’ den sonunda beklenen aşk itirafı geldi. Başarılı sanatçı İrem Derici, Cem Belevi’ yi sevdiğini söyledikten sonra Belevi’ den de aşk itirafı geldi. Ünlü çiftin hayranları ikilinin evlenip evlenmeyeceğini merak ediyor. İkilinin aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

7_1280x720-13

İrem Derici ve Cem Belevi Evleniyor Mu?

34 yaşındaki başarılı şarkıcı İrem Derici’ den sonunda beklenen aşk itirafı geldi. Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün kar festivalinde sahnede yer aldı. Derici, Kartepe’ de verdiği konserde siyah gözlüğü ve beyaz kürkü ile dikkat çekmişti. Ayrıca Derici, burada iddialı bir açıklamada da bulundu.

Ünlü şarkıcı İrem Derici yaptığı açıklama ile baya dikkat çekmişti. Derici, "Ben kazandığımı işime harcıyorum. Gözlüğüm 99 .9 TL kürküm sahte " şeklinde açıklamaya yaptı. Derici bu açıklaması ile binlerce liralık marka kıyafetleri ile kar festivalinde sahne alan ünlü sanatçı Demet Akalın’ a göndermede bulunduğu iddia edilmişti.

4_1280x720-80

Cem Belevi Aşkını Daha Fazla Saklayamadı!

Kar festivalinde yaptığı göndermeler ve sahne performansı ile gündeme düşen İrem Derici ünlü şarkıcı Cem Belevi’ye olan aşkını itiraf etti. Derici, “daha ne yapayım karlara sevdiğimi mi yazayım. Gerçekten çok seviyorum" şeklinde açıklama yaparak aşkını açık açık haykırdı. Öte taraftan verdiği kilolar ile de dikkat çeken İrem Derici bu konu hakkında da açıklamada bulundu.

34 yaşındaki başarılı şarkıcı İrem Derici, verdiği kilolar hakkında “Sadece aşık olunca kilo veriyorum. 38 beden oldum. Çünkü aşığım” şeklinde yorum yaptı. Öte taraftan seslendirdiği 'Tektaş' isimli şarkının hikayesini anlatan ünlü şarkıcı İrem Derici "Ünlü olunca ilk konserimde güzel bir para kazandım, tektaş aldım. Ama takamıyordum. Çakma şeyler bende güzel duruyor. Bunlar emanet duruyor. Satarım diye süşünürken bu şarkı geldi. Yüzüğün parası ile şarkıyı aldım. Aranjesini yaptırdım. Bana çok uğurlu geldi. Parmağıma takamadım ama YouTube’ da 100 milyonu gördüm” şeklinde açıklama yaptı.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Güzel şarkıcı İrem Derici yakışıklı şarkıcı Cem Belevi ile olan ilişkisini ve aşkını ilan etmişti. Bu açıklamalar sonra Belevi Derici’ nin aşk itirafına karşı “her şeyimiz açık ortada daha ne kadar açık olsun…” Derici’ nin kilo vermiş olması için de  “ona kilo da yakışıyor verse de yakışıyor kalbi çok güzel olduğu için o her hali ile güzel” dedi. Belevi evlilik sorularına ise herhangi bir cevap vermedi.