Güzel oyuncu Neslihan Atagül en son Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde başrolde yer almıştı. Atagül geçirdiği bağırsak sendromu nedeniyle setlere ara vermek zorunda kalmıştı. Neslihan Atagül’ün yeni projesi belli oldu. Atagül’ün hayranları oyuncunun hangi projede yer alacağını merak ediyor.

Başarılı oyuncu Neslihan Atagül geçirdiği bağırsak sendromu nedeniyle rol aldığı Sefirin Kızı dizisini yarıda bırakmak zorunda kalmıştı. Ünlü oyuncunun rahatsızlığı sevenlerini korkutmuştu. Ancak güzel oyuncu Neslihan Atagül sağlığına kavuştu ve şimdilerde ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun yer alacağı proje sevenleri tarafından merak ediliyor.

5_1280x720-56

Neslihan Atagül’ün Yeni Projesi Belli Oldu!

 29 yaşındaki başarılı ve güzel oyuncu Neslihan Atagül yeni projesi ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül Star TV’ nin en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alan Sefirin Kızı adlı dizide başrol oyuncu olarak rol alıyordu. Ancak güzel oyuncu Atagül geçirdiği bağırsak sendromu ile her geçen gün biraz daha zayıfladı ve oyuncu setlere ara vermek zorunda kaldı.

Geçirdiği bağırsak sendromundan sonra sevenlerini üzen Neslihan Atagül sağlığına kavuştu güzel oyuncu yeni projesi ile yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun yeniden Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacağı iddia ediliyor. Güzel oyuncunun hastalığından sonraki ilk projesi olmasından kaynaklı izleyiciler başarılı oyuncunun performansını da oldukça merak ediyor.

3_1280x720-100

Neslihan Atagül Ekranlara Geri Dönüyor!

Güzel ve bir o kadar da yetenekli oyuncu Neslihan Atagül yeni sezon dizileri arsında yer alan yeni proje ile sevenlerine kavuşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Güzel oyuncu geçirdiği bağırsak sendromundan sonra ilk defa setlere döndü. Güzel oyuncu yeni sezon dizileri arasında yer alacak olan yeni projenin başrolünde yer almaya hazırlanıyor.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Aralık 2019 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Sefirin Kızı dizisinde başrol olan Neslihan Atagül, yine Star TV ekranlarında yayınlanacak Gecenin Ucunda dizisinde yer almaya hazırlanıyor. Gecenin Ucunda dizisinde başrol oynamaya hazırlanan Neslihan Atagül hayranları dizinin başlayacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Gecenin Ucunda dizisi hikayesi ile yeni sezon dizileri içinde en iddialıları arasında yer alıyor. Dizi Peride Celal’ in romanından uyarlanarak ekranlara gelecek. Romanın yazarı Celal kitap için “yazdığım en güzel aşk romanı” şeklinde yorum yapmıştı. Senaryosunu ise Emre Özdur ve Başar Başaran kaleme aldığı Gecenin Ucunda dizisinde aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat kurup insanca bir dünyaya kavuşmak çabasında olan Macide’ nin etkileyici hikayesi inceleniyor.