Fox Tv'nin yeni dizisi Mahkum'dan ilk tanıtım fragmanı geldi. Mahkum dizisinin sonunda ne oluyor? Güney Kore Innocent Defendant dizisinden uyarlanan Mahkum dizisinin orjinalinde ne oluyor? Mahkum dizisi ilk bölüm tanıtım fragmanı sosyal medyayı salladı!

Güney Kore'den bir uyarlama dizi daha geliyor! Innocent Defendant dizisinden uyarlanan Mahkum ilk tanıtım fgramanı ile dikkatleri üzerine çekti.

Son olarak Mucize Doktor dizisinde yer alan Onur Tuna'nın başrolünde yer aldığı Mahkum dizisi ilk tanııtm fragmanı ile seyirci karşısında dün akşam çıktı! 

Ekran Alıntısı-1

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova'nın yer aldığı kadrosunda Hayal Köseoğlu, Tugay Mercan, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay gibi oyuncuların yer aldığı Mahkum dizisi fragmanı yayınlandı.

MAHKUM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Mahkum dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleşiyor.

MAHKUM DİZİSİ KONUSU NE? 

Mahkum dizisinde idealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut, bir sabah uyanır ve kendisini cezaevinde bulur. Fırat Savcı hiçbir şey hatırlamaz.  Savcı Fırat eşini ve kızını öldürmekten yargılanıyordur..

Fragmanda ise İsmail Hacıoğlu'nun canlandırdığı karakterin ikiz kardeşi vardır ve ikizinden çok farklı bir karakterdir. Fragmanda bu karakterlerden biri bir cinayet işler. 

MAHKUM DİZİSİ ORJİNALİ İNNOCENT DEFENDANT SONUNE NE OLUYOR?

maxresdefault-11

Mahkum dizisinin orjinali Innocent Defendant'ın ilk fragmanına baktığımızda birebir aynı olduğunu görüyoruz.. Orjinal dizinin konusunda da Savcı Park Jung-Woo geçici hafıza kaybı yaşayan bir adamdır. Ve bir sabah uyandığında kendini ailesini öldürmek suçundan cezaevinde bulur.