FOX TV ekranlarında yayınlanan ilk bölümüyle çok sevilen Misafir dizisi reytingleri yüz güldürdü. Zorlu perşembe akşamları yayınlanan Misafir haftaya ekranları sallaması bekleniyor.

Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova ve Barbaroslar Akdeniz Kılıcı gibi reyting rekorları kıran perşembe akşamları dizisine bir yenisi eklendi. Misafir dizisi ilk bölüm reytingleri ses getirdi!

Misafir dizisi tuttu mu?

Kadrosunda Hazal Kaya, Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay, Bülent Şakrak, Nezaket Erden ve Selen Öztürk gibi yıldız isimlerin yer aldığı Misafir dizisi reytinglerde ses getirdi.

Orjinal formatı Oasis A Love Story adlı Kore dizisinden uyarlama olan Misafir dizisi yeni bölümüyle ekranlara geldi.

Medyapım imzasıyla yayınlanna Özge Aras'ın senaryosunu yazdığı dizide Gece ve eşini kaybetmiş ü çocuklu baba olan Erdem muhteşem hikayesi ekranlara geldi!

Misafir Reyting sonuçları nasıl?

Misafir ilk bölümüyle Total 3,71, AB 4,21 ve ABC 4,38 reyting alarak yoluna başladı. Özellikle AB ve ABC Reytingleri 6. olmayı başaran dizi izlendi. Perşembe günü en zorlu günlerden biri olmasına rağmen reytingler yüz güldürdü.

Misafir Devam eder mi?

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Perşembe günleri 3 reyting rekorları kıran dizinin arasına girmesiyle büyük ses getiren Misafir dizisi ilk bölümüyle dizinin karakterlerini anlatmayla girdi. 2. bölümde reytingleri uçması ve en az 5 reyting alması bekleniyor. Özellikle ana hikayesiyle farklı bir yapım olan Misafir dizisi diğer bölümlerle reyting rekorları kırması bekleniyor.

Sinehaber reyting analiz uzmanları Misafir dizisinin perşembe akşamları en çok izlenen dizilerden biri olmasını bekliyor. Perşembe günü reytingleri Camdaki Kız mı barbaroslar mı yoksa Bir Zamanlar Çukurova'dan mı alacak merak ediliyor.

Misafir dizisi tekrarları ne zaman?

Misafir dizisi 13 kasım cumartesi günü 16:45 tekrarıyla ekranda olacak.