Hazal Kaya Fox tv'de başlayacak olan yeni dizisi Misafir'in setinden Buğra Gülsoy'a sitem etti.. Dizi başlamadan kriz mi çıktı?

Fox Tv'de yeni başlayacak Misafir dizisinin çekimleri devam ediyor. Yakında başlayacak olan Misafir dizisi fragmanları ile merakları üzerine çekmeyi başardı.

Misafir dizisi ne zaman başalayacak merak edilirken dizi ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. İmkansız ismi ile çıkan ancak daha sonra isim değişikliğine giden dizinin adı Misafir olarak değiştirildi. 

Oasis dizisinden uyarlanan Misafir dizisinin başrollerinde Buğra Gülsoy, Hazal Kaya ve Ozan Dolunay yer alıyor. Dizide geçmişini unutmak için hafıza kaybı numarası yapan ve bir polisin mutlu yuvasına sığınan bir kadının hikayesi anlatılacak.

Med yapım imzalı dizi Misafir ne zaman başlayacak merak edilirken dizi setinden yeni haberler geldi. Çekimleri devam eden diziden Hazal Kaya setten paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Başrollerinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı Misafir'in oyuncu kadrosunda Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Nezaket Erden, Beren Gençalp, Salih Demir Ural,  Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi isimler yer alıyor.

Misafir dizisi ne zaman başlayacak?

Misafir dizisinin 4 Kasım 2021 Perşembe tarihinde yayın başlaması bekleniyor. 

"HAZAL KAYA: AYIP AYIP"

Hazal Kaya instagram hesabından yaptığı paylaşımda Buğra Gülsoy'un neşelini hallerini paylaşarak "Neşesine bakın bu devran döner Ayıp Ayıp" diye yazdı! Bunu üzerine Buğra Gülsoy neden neşelisin sorusuna "Çünkü yarın biz çalışmayacağız sen çalışacaksın" dedi.