Fox Tv'nin yeni dizilerinden Yalancılar ve Mumları final kararı aldı!

Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pakdemir'in başrollerinde yer aldığı Yalancılar ve Mumları dizisinden final kararı çıktı!

Yalancılar ve Mumları dizisinden kötü haber geldi! Fox Tv'nin yeni dizisi Yalncılar ve Mumları dizisi final yapıyor! İlginç ve merak uyandıran hikayesi bulunan 4 kadının arkadaşlığını ve gizledikleri sırlarını anlatan Yalancılar ve Mumları dizisi reytinglerde yükselemedi.

Pazar akşamları TRT'de Teşkilar Kanal D'de ise Yargı dizisine karşı reyting savaşını kaybeden Yalancılar ve Mumları dizisi final yapıyor!

Yeni dizileri için yer açmak isteyen Fox Tv'de yeni kurban Yalancılar ve Mumları dizisi oldu. Yalancılar ve Mumları dizisi final bölümü ne zaman? Yalancılar ve Mumları final tarihi açıklandı!

Yalancılar ve Mumları dizisi Kanal D'deki Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünde yer aldığı Yargı dizisine karşı reyting savaşını kaybetti. Yargı dizisi son bölümünde katilin ortaya çıkması ile büyük sükse yapmıştı ancak dizide ki verilen mesajlar tepki çekmişti. Katilinde ortaya çıkması sonrası reytingleri merak edilen Yargı dizisinde düşüş yaşanırse Yalancılar ve Mumları dizisine reyting yarar mı sorusu sorulurken kanaldan reytign oranlarını beklemeden final kararı geldi.

FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU!

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Reytinglerde ilk 10'a dahi girmekte zorlanan Yalancılar ve Mumları dizsinin 5. bölümde final yapması bekleniyor. Fox Tv böylelikle yeni dizilerine yer açmış olacak. Kanalda Elbet Bir Gün, El Kızı, Mahkum ve Misafir dizilerinin yakında başlaması bekleniyor. Kanal şimdilik dizileri için bir yer daha açtı ancak hala bir boşluk daha yaratması gerek bakalım sıradaki kurban kim olacak?