Oyunculuk kariyerine verdiği 5 yıl aradan sonra geçen sezon büyük Selçuklu Uyanış dizisinde Tekten Hatun karakteri ile izlediğimiz Hatice Şendil, yeni dizi projesi ile gündeme damga vurmayı başardı.

Fox TV’de yayın hayatına yeni başlayan İyilik dizisi ile yeniden ekranlarda görmeye başladığımız güzel oyuncunun hem oyunculuğu hem de yüzündeki değişim izleyicileri şaşırttı. 

Hayranları tarafından hemen fark edilen değişimi, sempatik oyuncunun yüzüne ne yaptırdığının büyük merak konusu olmasına sebebiyet verdi. Yüzündeki değişimi ile birlikte kilo verdiği de gözlenen Şendil’in, imaj yeniliği ve birçok fark izleyiciden tam not almasına neden oldu. 

Hatice Şendil ve Yeni Dizisi ‘’İyilik’’

Röportajların uzun süre dizilere ara vermenin acemiliğini İyilik dizisinde uzunca bir süre yaşadığını belirtiyor. Başlangıçta set sürecinin daha yorucu geçtiğini ancak şimdilerde alıştığını belirtiyor. Yaklaşık 5 kilo verdiğini açıklayan Hatice Şendil’in fit hali bütün hayranlarının dizi de canlandırdığı Neslihan karakterine daha da yoğun ilgi göstermelerine neden oluyor. 

Kilo vermesindeki en büyük etkenin oğlunun dünyaya gelmesi ile birlikte ekranlara ara vermesinden dolayı heyecanlı ve stresli hissetmesine bağlıyor. Uzun bir aradan sonra farklı ve ilgi çekici bir senaryo ile hayranlarının karşısına çıkmış olan Hatice Şendil, dizi projesinin beğenilip beğenilmeyeceği konusunda da büyük endişe duyduğunu belirtiyor. 

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

Neslihan Karakteri İçin İmajını Değiştirdi

Kocası tarafından aldatılan Neslihan karakterini başarıyla canlandıran Hatice Şendil, yakın çevresi tarafından da dizisi için olumlu eleştiriler aldığını belirtiyor. Fark edilir şekilde imaj değişikliğine giderek eski halinden neredeyse çok uzak bir görünümde olan güzel oyuncunun bu değişikliği dizideki Neslihan karakteri için olduğuna açıklamalarında yer veriyor. 

Özellikle dizideki giyim tarzının çok beğenilmesi üzerine ise, yeni bir styling teklifinin yapım şirketi tarafından kendisine iletildiğini söylüyor. Saçlarının daha da uzatılması ve renginin açık tona kavuşturulması gibi ufak dokunuşlar oyuncunun etkileyici bir değişime sahip olmasına neden olmuştur. 

Hatice Şendil Canlandırdığı Karakter Neslihan İçin Ne Diyor?

Etkileyici konusu ve entrika yüklü bir senaryoya sahip olmasından dolayı Yasak Elma dizisi ile benzediği düşünülen İyilik dizisi, büyük ölçüde seyircinin ilgisini çekmeyi başarmış yapımlar arasında yer alıyor. Söyleşilerinde kendisine sıkça yöneltilen Neslihan karakteri de oyuncunun başarıyla canlandırdığı bir karakter. 
Yaptığı bir iyiliğin aile hayatındaki normal seyri nasıl da değiştirdiğini belirtiyor. Tam da gerçek hayatta olduğu gibi olduğunu dile getiren Hatice Şendil, yaptığımız iyiliklerin bazen hayatımızı köklü bir değişikliğe uğratabileceğini açıklamalarına ekliyor. Canlandırdığı karakterden çok fazla etkilendiğini ve gerçek hayatta da bu kaderi paylaşan kadınların olduğunu bilmenin kendisini çok fazla sarstığını belirtiyor. 

İyilik Dizisi Sezon Finali Yapacak mı?

Başlayalı henüz birkaç bölüm olmasına karşın birçok dizinin sezon finali yapması İyilik dizisinin de Haziran ayında sezon finali yapıp yapmayacağı sorusunu akıllara getiriyor. Ekranlara etkili bir giriş yaparak seyirciden büyük ölçüde tam not almayı başarmış olan dizinin sezon finali yapacağı yapılan açıklamalar arasında yer alıyor. 

Eşinin ihanetini öğrendikten sonra taşların tamamen yerinden oynaması üzerine Neslihan’ın ilerleyen bölümlerde tavrının nasıl olacağı en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Yeni başlamış bir dizi olmasına karşın sezon finali yaparak bu riski avantaja çevirip çeviremeyecekleri ise yapım şirketine dair merak konusu olan detaylar arasında yer alıyor. 

Başrollerini Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey’in paylaştığı İyilik dizisinin kadrosunda yer alan Perihan Savaş, Neslihan karakterinin annesini canlandırıyor.